Konkurs za najbolju fotografiju: Ljeto u Bihaću

Turistička zajednica Grada Bihaća poziva sve zainteresirane da se prijave na fotografski konkurs „Ljeto u Bihaću“ za izbor najboljih fotografija ljetne sezone u gradu na Uni.

Foto: TZ Bihać

Cilj konkursa je fotografijom prikazati boravak u Bihaću u ljetnom periodu, njegove ulice, kulturne i historijske znamenitosti, rijeku Unu, prirodu, atmosferu ili doživljaj sa nekog događaja, a koji bi dodatno promovirali Bihać kao turističku destinaciju koja živi ljeto.

⬇️

Fotografije se šalju na e-mail adresu ??????????????????@?????.??? u jpg formatu uz naslov ??????? ?? ??????????? ??????? – ????? ? ????Ć?.

???????? ?? ??????? ?????? ?????? ?? ?? ???? ? ????????? ????? ?? ???????: Ime i prezime, broj telefona, kao i kratak opis fotografije sa lokacijom gdje je nastala. Informacija o lokaciji nije nužna.

Svaki učesnik ima pravo dostaviti maksimalno tri fotografije. Fotografije ne smiju imati vodeni žig.

⬆️

Sve pristigle fotografije će bez selektiranja biti objavljene na Facebook stranici VisitBihac u posebnom albumu. Četrdeset fotografija sa najvećim brojem lajkova ući će u uži izbor i biti izložene na izložbi fotografija „Ljeto u Bihaću.“ Stručni žiri vršit će izbor dodatnih 20 fotografija koje će također biti izložene. U konačnici, stručni žiri će izabrati pobjedničke fotografije od ukupno 60 izloženih.

Stručni žiri čine nevladine i vladine institucije koje svojim angažmanom, posmatranjem i radom razumiju formu konkursa, fotografiju, turizam ili su dijelom ljetnih dešavanja u Bihaću. Stručni žiri čine: Turistička zajednica Grada Bihaća, Centar za savremenu kulturu KRAK, Odmori u BiH, Furaj.ba, USAID Turizam.

???????? ????:

  1. mjesto: 700KM
  2. mjesto: Noćenje za dvije osobe s večerom i korištenjem welness-a u hotelu Kostelski Buk
  3. mjesto: Noćenje sa doručkom i korištenje welness centra u hotelu Opal Art
  4. mjesto: Noćenje za dvije osobe s večerom i vožnja ladom, Hotel Emporium & River Dock
  5. Rafting za 6 osoba, Una Unique rafting centar
  6. Noćenje za dvije osobe u apartmanu Oeneus uz bike turu
  7. Noćenje za dvije osobe i večera na lađi, Hotel Park
  8. Noćenje za dvije osobe u apartmanu Casa Rondo Lohovo

Termini se dogovaraju sa ponuđačima. Iskoristivost nagrada je do 1.6.2022. godine.

????????: Slanjem fotografija za učešće na konkursu učesnik garantuje da se radi o autorskom djelu. Ukoliko treća strana bude potraživala prava na fotografije učesnik konkursa koji je dostavio fotografije preuzima punu odgovornost.

____________________

Više o konkursu na www.visitbihac.com.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content