AQUA PARK TATRALANDIA

U sastavu kompleksa Aqua park Tatralandia dostupni su vodeni park, kao i Tropski raj, Ljetni park zabave te kompleks za smještaj gostiju Holiday Village.

Foto: Tatralandia

Tatralandia Holiday Resort najveći je kompleks za odmor i zabavu na cjelokupnoj teritoriji Slovačke, Češke Republike i Poljske. Ovaj kompleks smješten je u regiji Liptov, koja obiluje kulturnim znamenitostima i spomenicima kulture okruženim najvišim planinama u Slovačkoj – Visokim i Niskim Tatrama.

U sastavu kompleksa Tatralandia dostupni su vodeni park, kao i Tropski raj, Ljetni park zabave te kompleks za smještaj gostiju Holiday Village.

Jedan dan ovdje nije dovoljan. Radi se o idealnom mjestu za odmor i ljeti i zimi, i to za goste svih generacija. I veliki, podjednako kao i mali, mogu uživati u ljetnim danima odmora i razonode, uz 14 bazena sa morskom, termalnom i običnom vodom. Sigurno Vam neće biti dosadno uz mnogobrojne atrakcije parka, te cjelodnevni zabavni program za koji je zadužen najbrojniji tim za zabavu i razonodu u Slovačkoj. U slučaju kiše, tu je prozirni krov koji odmaralište Tropski raj natkriva tokom cijele godine i garantuje da se temperatura vode i zraka ne spušta ispod 30°C.

Foto: Tatralandia

Zabava u kompleksu Tatralandia ne završava sa završetkom ljeta. Ovdje se tokom cijele godine možete sunčati pod stablima palmi ili se zabavljati na 7 tobogana, odmarati uz 9 bazena, uživati u blagotvornom dejstvu talasoterapije, isprobati čudesne efekte keltske saune ili obnoviti snagu masažom ili ljekovitim kupeljima u  wellness centru. A svima onima koji preferiraju draži prave zime, na raspolaganju je autobuska linija do najhladnijeg ski centra u Slovačkoj: skijalištu Jasná na Niskim Tatrama.

Odmorite se, zabavite i opustite bilo kad tokom godine na jednom mjestu, u odmaralištu Tatralandia.

Za iše informacija pogledajte OVDJE

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content