Ljubitelji čokolade, jeste li spremni za Segredo doce?

Stvarajući u svojoj tvornici ono o čemu ste do sada sanjali, novi bh. brend Segredo doce orijentiran je na sve čokoljupce.

Narandžasta, pink, zelena, s dodacima liofiliziranih šumskih jagoda u bijeloj čokoladi, te još mnoštvo nevjerovatnih kombinacija stiglo je na sve police bolje opskrbljenih trgovina u BiH.

Sirovine od koje se prave Segredo doce čokolade porijeklom su iz Belgije od poznatog svjetskog proizvođača čokolade Callebaut sadržeći 100% kakao maslac.

Njihova primamljiva ambalaža odmah će privući pažnju, a pakovanja su sortirana prema okusima, pa su tako čokolade u boji i s voćnim okusima u bijelom pakovanju, dok su čokolade s dodacima orašastih plodova u ekskluzivnom tamnom.

Ono što će posebno oduševiti ljubitelje čokolade su ručno rađene s jedinstvenim punjenjima praline iz Segredo doce tvornice, koje će zadovoljiti i one najprobirljivije. Luksuzno pakovanje pralina i njihov okus bit će ključne stvari zbog kojih ćete rado posezati prema policama na kojima se nalaze Segredo doce LUXURY praline.

U Segredo doce asortimanu možete pronaći osam različitih vrsta čokolade. Pored toga, tu su i praline kao i linija za sportiste, energetske pločice Whey UP, ručno rađene od sušenog voća, putera, meda i dodatka čistog whey proteina. Bez konzervansa su i aditiva, a možete ih pronaći u okusima jagode, vanilije i čokolade.

Dovoljni razlozi da već sada pronađete svoj omiljeni okus i uživate u jedinstvenom čoko doživljaju!

 

 

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content