Nastavak podrške najboljoj bh. skijašici Elvedini Muzaferiji

Muamer Hadžović, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja, Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku te Nađa Lutvikadić-Fočo, rukovodilac Sektora za upravljanje promocijom BH Telecoma jučer (14.02.) su u prostorijama kompanije ugostili najuspješniju skijašicu BiH Elvedinu Muzaferiju, koja je na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Francuskoj ostvarala plasman karijere i naše države osvojivši sjajno 15. mjesto u alpskoj kombinaciji.

Također, na istom takmičenju ispisala je historiju bh. skijanja 20. mjestom u super veleslalomu, kao i 25. pozicijom u spustu. 

Na početku razgovora Muzaferija se kratko osvrnula na nedavni nastup na FIS Evropa kupu na Bjelašnici.

„Iznenađena sam dobrom organizacijom. Ali se nisam proslavila. Bila sam umorna, podloga mi nije odgovarala, jer sam navikla skijati na tvrdim stazama“, rekla je najbolja skijašica BiH.

Iako je skijanje u BiH prilično zapostavljen sport, BH Telecom je na početku profesionalne karijere prepoznao Elvedinin talenat i pružio joj podstrek u nastavku daljnje karijere.

„Zahvalna sam BH Telecomu na pruženoj podršci, koja mi je od velikog značaja za trenažne procese i odlazak na evropska i svjetska takmičenja“, istakla je Muzaferija te dodala da bi se naredne sezone željela naći u društvu 25 najboljih „brzih“ skijašica na svijetu.

Na sastanku je obećan nastavak finansijske podrške.

S obzirom na to da je Elvedina istinski ambasador i da uspješno brani boje BiH na međunarodnoj sceni, BH Telecom će i dalje biti velika podrška našoj najboljoj skijašici.

„Svakako da najavljujemo nastavak uspješne saradnje. S Elvedinom imamo maksimalno korektan odnos i zadovoljstvo nam je što ćemo i u budućnosti biti vjetar u leđa za još bolje razultate“, naglasili su iz BH Telecoma.

Muzaferija je na kraju rekla da svoje najbliže s novim uspjesima uvijek obraduje putem najbolje mobilne mreže BH Telecoma.

„Gdje god putujem sa mnom ste“, zaključila je Elvedina.

 

Moja priča. BH Telecom.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content