Nova online trgovina u BiH – pametno iskoristite staru odjeću

Imate li i vi odjeću u ormaru koju ne koristite? Žao vam je da je bacite, velika vam je ili mala ali vi se nadate da će doći vrijeme kada ćete je ponovo moći obući? Ako vam je ipak sve to dosadilo posjetite ORMAR.shop online trgovinu koja je potpuno drugačija od onih koje trenutno postoje na online tržištu.

 80 % vremena svi mi nosimo četvrtinu odjeće koju imamo u ormaru, ostalo je višak ili smo za neke komade odjeće jednostavno emotivno vezani ili čak ne stanemo u njih te romantično mislimo kako će doći vrijeme za to. Ali kako prolaze mjeseci, a ormari ‘pucaju po šavovima’. Ormar.shop je idealno mjesto za sortiranje onoga što ne koristimo”, ističu osnivači Armin Ravkić i Damir Delić.

Na ORMAR.shop možete postaviti vaše artikle, ali također i trgovati sa drugima. Nakon veoma lagane registracije i kreiranja profila, možete da postavite Vaš asortiman odjeće i obuće za žene, muškarce i djecu. Također imaju i sekciju za parfeme, kozmetiku i aksesoare.

Ukoliko imate nešto što u Vašem ormaru skuplja prašinu i ne planirate ni nositi ni prodati, u sekciji ‘Poklanjam’ to možete objaviti i na taj način ljudi koji su u potrebi mogu da vide iste i eventualno da ih usrećite, jer većinom ono što nama skuplja prašinu nekome mnogo znači.

Stranicu možete posjetiti OVDJE!

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content