She’s Mercedes – Relax Day

She’s Mercedes platforma za uspješne žene koje vole udobne i automobile po njihovim željama.

U subotu je u posebnom ambijentu Tarčin Forest Resort & Spa, a u organizaciji STARline d.o.o. Sarajevo, jednog od oficijelnih partnera Mercedes-Benz vozila u BiH, upriličen poseban događaj za klijentice i kupce vozila ovog prestižnog brenda automobila.

She’s Mercedes koncept evenata održava se već tradicionalno, kako u BiH, tako i u cijelom svijetu. Cilj je okupljanje uspješnih žena, koje vole prestižne i udobne automobile koje kreiraju prema njihovim željama. Da je Mercedes-Benz izbor poznatih dama, pokazalo je i današnje druženje, simboličnog naziva She’s Mercedes Relax Day.

Gošće je dočekao i pozdravio direktor STARline d.o.o., Adis Kepeš, te poželio ugodno druženje koje će zasigurno dugo pamtiti i prepričavati.

”Svjesni smo koliko ste zauzete u svakodnevnom životu, poslu i porodici, i naša želja i cilj jeste da vas danas nagradimo Relax & Beauty trenucima, ali i ugodnim druženjem i networkingom sa ostalim damama koje dijele ista ili slična interesovanja”, izjavio je gospodin Kepeš.

Zvanice su iz STARline salona, u najnovijim Mercedes-Benz vozilima uživale u vožnji i posebnom iskustvu, sve do Tarčin Forest Resort & Spa, gdje su im organizatori pripremili i mnoštvo iznenađenja. Prvo iskustvo bilo je upravo ono opuštajuće, gdje su po želji birale Beauty & Spa usluge, zatim usluge profesionalnog MakeUp-a, a na koncu uživale u zajedničkom ručku.

Izabrana je i STARline She’s Mercedes ambasadorica, koja je na poklon dobila testnu vožnju u Mercedes-Benz vozilu po želji, a čije iskustvo vožnje i uspješnu priču prenijet će Ladies In Magazine, koji je ujedno i medijski pokrovitelj She’s Mercedes koncepta evenata.

”Prije svega želim se zahvaliti na sjajnoj organizaciji i događaju koji slavi ženu, njenu ljepotu, dostojanstvo i uspjehe, jer danas ovdje vidim samo takve žene. Mercedes-Benz kao pojam za mene je oduvijek predstavljao prestiž, znak kvaliteta i simbolizira moć. Drago mi je što sam danas među sjajnim ženama izabrana za ambasadoricu, a osjećala sam se tačno onako kao što sam i napisala u poruci za organizatore – kao kraljica”, izjavila je Almedina Porča, pomoćnica načelnika za odnose s javnošću u Općini Stari Grad Sarajevo.

”She’s Mercedes evente održavamo već godinama unazad, i zaista je zadovoljstvo ugostiti sve naše gošće, kupce Mercedes-Benz vozila, ali i one potencijalne, koje se poistovjećuju sa brendom i uživaju u svemu onome što dijelimo s njima. Ovo je treći susret u Sarajevu, i naše gošće svaki put s posebnim oduševljenjem dočekaju novitete koje imamo, i s radošću žele testirati nove modele, što je bio slučaj i danas”, prenio je Adis Bradić, predstavnik Mercedes-Benz u BiH.

Do kraja godine planirana su još tri She’s Mercedes događaja, a koji će se održavati i u drugim gradovima.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content