TERME OLIMIA – Romantični dodir vrućeg vjetra

Strasna svakodnevica i užurbani način života ponekad nas dovode do ruba naše izdržljivosti i ne ostavljaju nam vremena niti za sebe niti za osobe do kojih nam je stalo. U 2018. godini tome ćemo stati na kraj i u svoj mjesečni raspored uvrstiti barem nekoliko dana romantičnog opuštanja kako za sebe tako i za voljenu osobu.

Stiže nam februar, mjesec u kojem svi slavimo ljubav, a zatim i mart mjesec u kome slavimo žene.  Nastojimo se razmaziti na neki poseban način, no zašto bismo slavili samo jedan dan? Neka taj dobar osjećaj potraje cijeli mjesec, ma ne samo jedan mjesec, već cijelu godinu. Kažu da pozitivne promjene počnu od malih stvari…što je istina, no nemojte čekati da vas netko natjera prema promjenama. Budite odvažni, hrabri i puni samopouzdanja da istražite i naučite sve pozitivne stvari koje će vam pomoći da unaprijedite svoj stil života. Započnimo od višednevnog opuštanja u hotelu Breza**** i istraživanju svojih osjetila gdje će dodir vrućeg vjetra Wellness centra Termalija biti odličan početak vaših promjena.

Terme Olimia osmislile su posebne pakete u kojima osim u razmjeni nježnosti, slatkim riječima i osmjesima uživati u zamamnim gastro delicijama i wellness sadržajima. Za sve one koji žele odvojiti nekoliko dana za romantično opuštanje, u Termama Olimia moći ćete doživjeti trenutke nježnosti u dvoje. Ljubav je najljepši osjećaj koji u nama budi razigranost, mladolikost i opuštenost. Ispunjava nas životnom energijom. U Termama Olimia kreirali su poseban romantični paket kako bi vaše misli na trenutak odvratili od svakidašnje rutine. Nježnim užicima za vaša tijela i um pobrinut će specijalni paketi koji će vam pomoći da se opustite i umirite svoje misli te se napunite pozitivnom energijom.

Posebno preporučujemo specijalne wellness pakete u najprestižnijem Wellness-u Orhidelia koji će vas začarati magičnom igrom crne orhideje ukomponirane u moderan, intiman ambijent termalnim i sauna užitaka. Dodir vrućeg vjetra uz neponovljivu teatralnost sauna programa, doživljaj je u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled. Nemojmo zaboraviti niti romantična noćna kupanja i odličnu vodenu animaciju u Wellness centru Termalija kao ni gastronomsko putovanje brojnih restorana.

Naučit ćete kako sauna pozitivno utiče na vaš organizam te kako vrući zrak sauna otvara dišne putove i štiti vaš imunološki sistem. Kroz trodnevno putovanje u tjednu naučit ćete i kako termalna voda blagotvorno utiče na vaš organizam te se u potpunosti maknuti od gužve. Nemojte zaboraviti da je boravak tokom sedmice najbolje rješenje ukoliko se želite maknuti od gužve. Moći ćete neograničeno uživati u blagodatima termalne vode i korištenju sauna.

I nemojte zaboraviti zaviriti i u Wellness Orhideliu, najbolji wellness već 7. godinu za redom.

Ljubav i romantika su svugdje oko nas…doživite je i vi u jedinstvenom putovanju kroz različite wellness sadržaje Terma Olimia.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content