Zaljubite se u Termama Tuhelj

Nepopravljivi ste romantičar, volite se opuštati u wellnessu ili aktivno provoditi vrijeme, pomalo ste gurman i treba vam odmor? Hrvatsko zagorje definitivno je vaša odredište. Ovaj bajkovit kraj prekrasnih pejzaža, atraktivnih dvoraca i bogatog kulturnog naslijeđa može postati vaša zimska oaza bez obzira dolazite li sami, u dvoje, u društvu prijateljica ili s obitelji.

U Termama Tuhelj u središtu Zagorja odmor poprima potpuno novu dimenziju. Romantična masaža za nju i njega s aromatičnim uljima, kupanje u bazenu s termalnom vodom na Vodenom planetu, opuštanje u najvećem Svijetu sauna, tretmani ljepote u SPAeVita centru i gurmanski raj u baroknom Dvorcu Mihanović pružit će vam sve što tražite i napuniti vas pozitivnom energijom. Restoran Dvorac Mihanović priprema i posebnu večeru povodom mjeseca ljubavi koja će se održati 14.2 i 17.2. s početkom u 19:00 h uz posebne romantične specijalitete.

Terme Tuhelj pripremile su i odlične zimske pakete koji će vam omogućiti da se opustite i obnovite izgubljenu energiju nakon blagdana ili da se razmazite sa svojom voljenom osobom. Spa opuštanje uz 25% popusta bit će idealan paket za zimske dane, a Samo za nas dvoje paket pokazat će vam da i Valentinovo može biti baš svaki dan.

Hedonistički užici i orijentalni tretmani, bajkoviti pejzaži, blagotvorne kupke – vrijeme je za romantični odmor i vrhunski spa doživljaj

I zima može biti čarobna, zar ne?!

Zato što jedan članak nije dovoljan….

ZAGORJE – BAJKA NA DLANU

10 RAZLOGA ZAŠTO IZABRATI TERME TUHELJ

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content