Fine Food Festival – cafe, restoran i pekara u centru Sarajeva

Renovirana gastro lokacija u samom centru Sarajeva, s pogledom na Narodno pozorište, krije neodoljive recepte domaće kuhinje, gotovih i jela po narudžbi, pekarskih specijaliteta originalne Fine Food recepture, i omiljena je stanica za sve posjetitelje koji traže opuštajući predah od svakodnevnih i užurbanih aktivnosti.

 

Fotografije ustupio Fine Food!

Jesenji i hladniji dani stvoreni su za jedinstveni koncept uživanja u vrhunskoj gourmet ponudi restorana Festival, bilo da imate svoj jutarnji ritual prije posla, u pauzi za doručak, poslovni ručak, druženje sa prijateljima ili pak porodično druženje i večeru, ovdje se možete potpuno opustiti i uživati svim čulima.

Omiljena sarajevska oaza svih gurmana 

Fine Food Festival izdvaja cjelokupno iskustvo raznovrsne gastro ponude, lokacija i pogled, i samo uređenje objekta. Kada poželite kafu uz svježe kroasane ili omiljena peciva, ogladnite tokom napornog radnog dana ili nakon treninga, predah potražite upravo tu, i obavezno zasladite slasticama i kolačima, koje ćete poželjeti ponijeti i kući.

Najveći izbor gotovih i jela po narudžbi

Novitet u ponudi je i veliki izbor gotovih jela, od grška, graha, jesenjih juha, salata, do punjenih paprika, đuveča, pita, mesnih delicija domaće recepture, ali i moderne kuhinje i prepoznatljivih okusa, jela po narudžbi koje najviše volite.

 

Šta vas još čeka?

Šta je dobra hrana bez deserta i pića, ili svježeg slatkog i slanog peciva koje mirisom mami iz pekare na uglu samog restorana. 

Godinama unazad prisutni su sa svojim pekarskim asortimanom u svim domovima i bogatim trpezama koje mame svježim mirisom i okusom slatkih i slanih peciva, prepoznatljive i originalne Fine Food recepture.

 

Rekli bismo da su u Fine Food Festivalu spojili tradicionalno i moderno gastronomsko iskustvo, i koncept življenja vrijedan posjete.

Kako bi vam uvijek bili blizu, tokom pauze ili kada ne stižete spremiti svoj obrok, gastro porcije i omiljena peciva iz Fine Food proizvodnje možete naručiti svaki dan putem @Korpa ili @Glovo platformi za dostavu hrane. U toku je i posebna akcija – uz svaku narudžbu iz restorana Festival dobijete gratis Toco osvježavajuće piće 0,5l, a za narudžbe preko 25 KM dobijete isto piće u pakovanju od 1,5l.

Više o Fine Food asortimenu, maloprodajnoj mreži i retail ponudi na: www.finefood.ba

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content