“Zima u Tuzli” nominirana za Događaj godine 2022.

Manifestacija Zima u Tuzli, nominovana je za prestižnu nagradu Događaj godine. Ovaj jedinstveni događaj privukao je veliki broj posjetitelja i oduševio ih bogatim sadržajem koji je bio ponuđen. Trg slobode u Tuzli bio je pozornica za divna događanja cijelih 31 dan (od 9. decembra 2022. do 8. januara 2023. godine) sa čak 17 noći muzike uživo u okviru ove manifestacije

Foto: Panonica

Manifestacija Zima u Tuzli, nominovana je za prestižnu nagradu Događaj godine. Ovaj jedinstveni događaj privukao je veliki broj posjetitelja i oduševio ih bogatim sadržajem koji je bio ponuđen.

Trg slobode je bio posebno uređen za ovu priliku, sa mnogo drvenih kućica koje su nudile šaroliku ponudu za sve generacije, uključujući i bogatu gastronomsku ponudu. Posjetitelji su također mogli pronaći razne suvenire, ručno izrađene ukrasne proizvode i slično. Večernji sati su bili obogaćeni koncertnim aktivnostima, a mnogi su uživali u muzičko-zabavnom programu.Manifestacija “Zima u Tuzli” je predstavila 20 kompanija, obrtnika i ugostitelja. U realizaciju manifestacije ove godine su se uključili i sponzori, kao što je bila kompanija Bingo, čiji je član Pivara Tuzla bila generalni sponzor.

U okviru “Zime u Tuzli” posjetitelji su mogli uživati u sadržajima koji su se realizirali i na Panonskim jezerima, gdje je za najmlađe bilo postavljeno klizalište. Turistička zajednica Grada Tuzle je za vrhunac zabave, za novogodišnju noć angožavala  grupu Zabranjeno pušenje koja je Tuzlake i njihove goste uvela u 2023 godinu.

Foto: TZ Grada Tuzle  – Vedran Živković

Ova manifestacija je privukla oko 60.000 ljudi, a nominacija za Događaj godine 2022. je potvrda njenog kvaliteta i popularnosti kod publike. Zima u Tuzli je definitivno bila jedan od najuzbudljivijih događaja u Tuzli u 2022. godini, koji je oduševio posjetitelje i ostavio dugotrajan utisak te se nadamo ponovnoj organizaciji i bogatom sadržaju i krajem ove godine.

Želite li podržati ovakve manifestacije, svoj glas možete dati na linku https://licnostgodine.kameleon.ba/kandidat/zima-u-tuzli/
 
 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content