Zimska čarolija u Sarajevu: Drive-in kino za praznike

Uz maksimalno poštivanje epidemioloških mjera, Telemach i CINEA donose, kako je najavljeno, još jedno nezaboravno filmsko iskustvo i potpuno novi doživljaj zimske i praznične čarolije u glavnom bh. gradu.

Foto: Cinea film

Praznično izdanje Telemach Drive-in Cinema Sarajevo bit će održano od 25. do 27. decembra. Projekcija na dan otvaranja počinje u 20 sati, a za dane vikenda CINEA donosi duple projekcije i to od 17 i 20 sati.

Nižu cijenu ulaznica za projekcije u 17 sati svim građanima poklanja Telemach povodom svog desetog rođendana u Bosni i Hercegovini i iznosit će 8 KM. Projekcije u 20 sati koštat će 10 KM. Karte su u prodaji u sistemu kupikartu.ba od 18. decembra, a bit će dostupne i na ulazu u kino. Jedna karta vrijedi za jedno vozilo.

Na rasporedu su neki od najboljih božičnih i novogodišnjih filmova, a raznolikost žanra ponudit će dobru zabavu za sve ljubitelje sedme umjetnosti. Film “Christmas Office Party” otvorit će program za Božić, 25. decembra u 20 sati, dok su za vikend na programu: “Love the Coopers” (26. decembra u 17 sati), “The Grey” (26. decembra u 20 sati), “Daddy’s Home” (27. decembra u 17 sati) i “Let It Snow” (27. decembra u 20 sati)

Ulaz na projekcije je otvoren sat vremena prije početka samog filma.

Ovo izdanje kina za auta predstavit će jednu alternativu za uživanje u naljepšem periodu godine, a najaktraktivniji segment je svakako slušanje tona filma preko radio frekvencije, koja predstavlja najbolji način slušanja tona.

Inače, kompanija Telemach novi je glavni je sponzor CINEA Film Experience projekata. Ugovorom o saradnji ova društveno-odgovorna kompanija nastoji pomoći ekipi CINEA-e u ideji da film i filmska čarolija budu dostupni svima i u uslovima u kojima je ovaj vid gledanja filma najsigurniji.

Program i svi detalji, upute te savjeti za savršeno filmsko iskustvo su dostupni na www.cinea.ba.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content