Gdje za 4. vikend u 2018.?

Novi vikend, novi sadržaji. Stižu neki od naših prijedloga.

Dolaze bolji dani. Zovu se subota i nedjelja.

SKI CENTAR “RADUŠA”

Ko želi iskusiti čari skijanja na različitim mjestima u BiH, vrijeme mu je da posjeti Skijaški centar “Raduša”  čiji je menadžment najavio da će od subote, 27. januara, u funkciji biti sve staze i skijaški liftovi. Cijena dnevne ski karte za odrasle iznosi 25 KM, a za djecu 20 KM. Najmlađi skijaši kao i početnici mogu u okviru baby ski lifta skijati besplatno tokom cijele zimske sezone. Ko želi, može pohađati i tamošnju školu skijanja, a, ukoliko nemate vlastitu, ovdje možete također iznajmiti skijašku opremu.

Vjerni fanovi Bjelašnice, Jahorine i Igmana vjerovatno ni ovog vikenda neće moći odoljeti svojim planinskim ljepoticama, kao ni zaljubljenici klizanju u Zetri, gdje je sezona počela početkom januara tekuće godine. Ko još nije, cijene može pogledati OVDJE.

VUKOV KONAK

Želite li iskusiti seosku idilu nadomak Sarajeva, onda je Vukov konak pravi izbor za vas. Većina hrane nabavlja se u selu od mještana – jaja, kukuruzno brašno, voće i povrće. Konak je također pet friendly, stoga slobodno povedite svog ljubimca sa sobom i iskoristite priliku za zajedničku šetnju šumskim predjelima.

SMIJEH & DOBRA MUZIKA

Ne propustite zabavu uz hrvatski akustični elektro pop sastav Detour, koji nastupa večeras, 26. januara, u klubu Cinemas Sloga, dok je večer  u Coloseum Clubu rezervisana za stand up komediju Ubojita kombinacija Tihomira i Zvonimira. Dan kasnije ovdje počinju Sunday Stories Jazz&Blues donoseći nove načine prezentacije ovih žanrova u starim melodijama. Već u Jazzbini Sarajevo 27. januara za zabavu će biti zadužen M’Choo puštač muzike.

 

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content