Kamo za 1. maj

 Tražite ideju kako provesti vikend? Ukoliko volite prirodu, kupanje u termalnoj vodi, wellness opuštanje i druženje uz obitelj i prijatelje?

 

Svake godine postavlja se isto pitanje: „Kamo za praznik rada?“ Ove godine imamo sreću s produženim vikendom te je to odličan razlog da organizirate malo duži odmor prije onog pravog ljetnog opuštanja.

U Termama Tuhelj pripremili smo bogatu animaciju za sve dobne skupine… najmlađima će društvo praviti maskote dok sudjeluju u kreativnim radionicama, obiteljskim sportskim aktivnostima, pikniku na otvorenom te vodenim atrakcijama. Odličan i povoljan paket isto nije izostao. Pripremili su All inclusive light paket uz gratis boravak za 2 djece.

Ove godine neka djeca budu kreatori praznika pa se stoga animacijski tim pobrinuo da im ne nedostaje zabave. Djecu očekuje zabava uz kreativne radionice na bazenima i u dječjoj igraonici, uživanje u kupancu na Vodenom planetu  gdje će moći isprobati sve vodene atrakcije, upoznavanje novih prijatelja, ples i zabava uz maskotu Tuhija i uživanje u odličnoj, bogatoj animaciju koju je pripremio animacijski tim. Mama i tata imat će dovoljno vremena da se posvete sebi, zavire u SPAeVITA centar ili da probude osjetila u Svijetu sauna. Ako ipak to sve želite isprobati zajedno sa svojom djecom, nema problema. Terme Tuhelj osmislile su odličnu wellness ponudu za cijelu obitelj: obiteljsko saunanje i mini wellness tretmane za dječake i djevojčice.

Naravno, nemojte zaboraviti ni izlete u okolici i zabavu na sportskim terenima Terma Tuhelj. Nezaboravni trenutci su zagarantirani.

Ovo će biti praznici puni doživljaja, zar ne?

 Više na http://www.terme-tuhelj.hr/hr/smjestaj/hotel-well/prvomajski-praznici-18312

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content