Klizalište u Skenderiji – Termini i cijene

  Klizalište u Skenderiji – Termini i cijene

  Od srijede 20.02.2019. godine će klizalište koje je nakon više od 30 godina postavljeno u dvorani “Mirza Delibašić”, biti dostupno građanima u navedenim terminima i po izrazito povoljnim cijenama. 

  Zbog programskih aktivnosti, tačnije sajma “Interio” koji se održava od 13.-17.03.2019. godine, i potrebe da se dvorana pripremi za isti, iz Centra Skenderija izražavaju žaljenje zbog nemogućnosti dužeg korištenja ledene plohe.

  Također poručuju da je ostvarena odlična saradnja s trenutnom Vladom KS i da bi se ubrzo moglo krenuti s realizacijom obnove ledene dvorane, čime bi građanima i sportskim klubovima bilo omogućeno korištenje ledene plohe najmanje 10 mjeseci u godini.

  Mobilno klizalište za natjecanje EYOF 2019.

  Ponosno Vam predstavljamo naš zadnji projekt izgradnje mobilnog klizališta od 1800 m² za potrebe natjecanja EYOF 2019. u Sarajevu.Kako je izgledala montaža klizališta u Centar Skenderija / Dom Mladih možete pogledati u našem novom videu!

  Gepostet von Arctic klizalista am Freitag, 1. Februar 2019

  Osim toga, informacija koja sve posebno raduje jeste i planirano postavljanje ledene plohe na platou Cetra Skenderija, gdje bi građani imali najveću plohu na otvorenom tokom cijele zime.