Lala Vineyard glamping resort – prvi takve vrste u Srbiji

Sa pogledom na Dunav, među vinogradima i voćnjacima i na nekoliko minuta od Nacionalnog parka Fruška gora, dočekuje vas prvi glamping resort u Srbiji.

 

Diverse female friends walking through vineyard during sunny day

Jedinstveno iskustvo safari-šatora

Smješten u Sremskim Karlovcima, udaljen je samo 45 minuta od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla u Srbiji, 50 minuta od Beograda i 20 minuta od Novog Sada.

Četiri lijepo dizajnirana safari-šatora pružaju jedinstveno iskustvo povlačenja u prirodu. Njihovi zemljani tonovi stapaju se sa okolnim bojama ostavljajući minimalan utjecaj na prirodu. Svaki šator je opremljen centralnim grijanjem i klimom, bračnim krevetom, vlastitim kupatilom sa tušem, biorazgradivom kozmetikom, kuhalom za vodu i Nespresso aparatom za kafu, frižiderom i mini barom. Privatne natkrivene terase proširuju životni prostor gostiju napolju, pružajući vezu s prirodom i priliku za oslobađanje od stresa.

 

Ljetovalište samo za odrasle

Dizajniran kao jedno od rijetkih ljetovališta samo za odrasle u zemlji, Lala Vineyard funkcionira na principu noćenja sa doručkom, sa grijanim bazenom sa slanom vodom i barom pored bazena koji nudi grickalice i raznovrsna lokalna vina iz fruškogorskog vinskog regiona. Lala  doručak budi sva vaša čula svojim izborom domaćih, visokokvalitetnih narezaka i sira uz lokalni maslac, džem i granolu sa svježim voćem iz Lalinog voćnjaka. Dostupne su vegetarijanske i veganske opcije.

Savršena lokacija za dalja istraživanja

Vinograd Lala je savršena lokacija za dalja istraživanja. Nalazi se na EuroVelo Route 6 sa dosta staza za bicikliste svih kategorija. Nacionalni park Fruška gora ima brojne označene pješačke staze i izletišta, a avanturisti mogu uživati ​​u panoramskoj vožnji konja. Na samo 15 minuta vožnje od odmarališta nalazi se Petrovaradinska tvrđava i njihovi gosti mogu uživati u muzejima, barovima, restoranima i prodavnicama u Novom Sadu, prije nego što se vrate u glamping resort da sanjaju pod milion zvijezda i bude se uz najljepši izlazak sunca.

Lala Vineyard glamping resort

Info Box

Kontakt i rezervacije:
reservations@lalavineyard.com 
www.lalavineyard.com
Instagram: @lalavineyard 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content