Rafting i hydrospeed sa agencijom “Visit Konjic”

Učinite svoje snove stvarnim i vrijednim doživotnog pamćenja!

Želite li provesti aktivan odmor, vidjeti najatraktivnije destinacije, uživati u tradicionalnoj bosanskoj kuhinji i doživjeti nezaboravne avanture u netaknutoj prirodi BiH, onda je turistička agencija Visit Konjic prava adresa za vas.

Nije riječ samo o njenoj izvrsnoj ponudi, nego i dobro uigranom ljubaznom timu specijalizovanom za vanjske aktivnosti koje uvijek kombinuje s obilascima kulturno-historijskih znamenitosti.

Znajte da ćete doći kao gost, no cijelo vrijeme provesti kao prijatelj.

Bogata ponuda

Visit Konjic nudi obilje jednodnevnih i višednevnih tura. Među jednodnevnim se izdvajaju rafting na rijeci Neretvi, posjeta Lukomiru, selu iz XIV vijeka, planinarenje na bh. planinama, brdski biciklizam u netaknutoj prirodi bh. planina, kanjoning na rijeci Jablanička Bijela, te hydrospeed Neretvom.

Višednevne aktivnosti su također brojne, ali najtraženije su Ultimate adventure “My Herzegovina”, osmodnevna planinarska avantura u BiH kao i biciklom kroz BiH.

Detaljne informacije o svim aktivnostima Visit Konjic naći ćete na oficijelnoj stranici: www.visitkonjic.com, a odlučite li se posjetiti BiH agencija će slijediti vaše želje i sklonosti omogućavajući vam da sami kreirate višednevnu turneju u okviru koje ćete odabrati vanjske aktivnosti u skladu s vašim interesima, što mogu biti vodeni sportovi, planinarenje i bicikliranje, prirodna i kulturna blaga koja želite da vidite, te ćete na koncu cjelokupni program uskladiti sa za vas najboljim datumom. Bukirate li aktivnosti ranije, možete ostvariti i popust.

Budite sigurni da ćete za vaš budžet dobiti najveći mogući ugođaj bez dodatnih troškova.Agencija Visit Konjic posjeduje seosko domaćinstvo Natura AS u Lukomiru, podbjelašničkom selu etno izgleda smještenom na 1495 mnv.Adresa:

Visit Konjic

Donje Polje bb
88400 Konjic

Tel.: 061 072 027

E-mail: info@visitkonjic.com

www.visitkonjic.com

 

 

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content