Turistička agencija „Divan“

Turistička agencija „Divan“ kvalitetnom ponudom, moderno opremljenom poslovnicom, ljubaznim i stručnim osobljem, uglednim partnerima i izvrsnim odnosom sa  klijentima gradi svoj ugled od 1989. godine.

Cilj turističke agencije „Divan“ je jako jednostavan, žele da  ponude i obezbijede najširi mogući spektar turističkih usluga za individualce, porodice, poslovne ljude, đačke ekskurzije i grupe s povoljnim cijenama koje su pristupačne svim budžetima.

Putovanja organizuju vlastitim visoko luksuznim turističkim autobusima koji raspolažu sa najsavremenijim tehničkim sadržajima koji putniku obezbjeđuju osjećaj bezbjedne, ugodne i krajnje nezavisne vožnje. Autobusi posjeduju visoko sofisticirana panoramska stakla sa apsorbcijskim dejstvom sunčevih zraka što omogućava jedinstven pogled na okolinu kroz koju se krećete.

U svojoj ponudi imaju putovanja za Prag, Beč, Toskanu, Pariz, Provansu, Siciliju i mnoge druge destinacije po vrlo povoljnim cijenama. Budite u toku i pratite ih na njohovoj službenoj facebook stranici.

 

 

Kontakti

Adresa: Donja mahala 3, 72270 Travnik
Tel: +387 30 501 115
Fax: +387 30 531 024
E-mail: info@divan-karupovic.ba

Web stranica

Facebook stranica

 

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content