VIP TRAVELS – Vaš partner za sigurno putovanje

VIP TRAVELS je  renomirana turistička agencija sa sjedištem u Sarajevu, Zelenih Beretki BB, Gazi-Husrevbegov bezistan. Osnovani su 2001. godine i do sada je iza njih dugi niz uspješno realiziranih projekata iz oblasti turizma.

Agencija “V.I.P. TRAVELS”, ima subagentske ugovore sa vodećim tur-operatorima u regionu i Evropi. Specijalnost im je organiziranje i prodaja individualnih i grupnih turističkih aranžmana, kao i organiziranje poslovnih putovanja, seminara, sajmova, kongresa, poslovnih ručaka, koktela, banketa i kulturnih manifestacija, te sportskih događaja u zemlji i inostranstvu. Rade i tzv. “tailoring” program, odnosno, ture po narudžbi grupe sa posebnim zahtjevima, kao i rafting i splavarenje, krstarenja po Mediteranu, prekookeanska MSC krstarenja, kružne ture kroz BiH u pratnji profesionalnih vodiča, učenje stranih jezika u mnogim zemljama svijeta.

Također su IATA akreditirana agencija te imaju ugovore sa vodećim avio kompanijama koje imaju svoje urede u Bosni i Hercegovini. Takođe su i certificirana agencija za pristup “Amadeus” rezervacionom i distributivnom sistemu, te su u mogućnosti da obezbjedimo avio-karte i hotelski smještaj za bilo koju destinaciju po najpovoljnijim uvjetima. Njihovi  uposlenici su IATA kvalifikovani turistički agenti, sa poznavanjem stranog jezika i certificirani za rad u Amadeusu.

 

VIP TRAVELS
Adresa
Zelenih Beretki bb
Gazi Husrev-begov bezistan
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
 

Kontakt

Tel:    +387 (0)33 44 39 00
  +387 (0)33 27 18 00
Fax:    +387 (0)33 27 18 01
 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content