Ljubav na vrhovima Prenja

Većina mladih svoje vjenčanje zamišlja na nekim egzotičnim ljetnim destinacijama ali ne i Anita i Davor Lalić, zaljubljenici u prirodu i planine.

Mladenci su se upoznali na planini, mladenka i njena kuma su planinarski vodiči, zato i ne čudi da su svoju Ljubav odlučili ovjekovječiti na vrhu svoje omiljene planine. Na Prenju, gdje je nekada ranije Davor svoju dragu i zaprosio.

U društvu kumova, u vjenčanici i odijelu, mladenci su se popeli na Velik Prijevorac, na nadmorskoj visini od 1.673 metra. Veselje im je upotpunio snijeg i plavo nebo iznad fascinantnih vrhova Prenja koji su bili odlična pozadina za fotografisanje.

Na ovom jedinstvenom vjenčanju nije izostala ni zabava, onakva kakvu samo planinari znaju napraviti. Pri povratku s planine svatovi su se ugrijali pa zapjevali i zaplesali u planinarskom domu “Adnan Krilić” na Bijelim vodama.

Svoje najljepše životne trenutke Anita i Davor povjerili su mladom fotografskom paru, Naidi i Abdulahu Hodžić, koji su napravili odličnu seriju fotografija

Kažu da će 2022. godina biti godina s najvećim brojem vjenčanja u svijetu. Razlog tome su dvije godine odgađanja zbog pandemije te se sada očekuje da će vjenčanja doživjeti svoj veliki boom. Ako ste od onih koji planiraju vjenčanje, pogledajte fotografije i zapamtite ime ovog fotografskog dvojca: Naida i Abdulah.

Više fotografija od Naide i Abdulaha pogledajte OVDJE

TOP 5 najljepših destinacija za planinarenje u Bosni i Hercegovini

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content