Meet Bosnia vas poziva na ekstremnu avanturu!

Kada pogledate ponudu agencije Meet Bosnia, shvatit ćete koliko je važno razbuktati energiju koja će vas moći ponijeti u različitim pravcima prožetim dinamikom, odmorom i novim spoznajama.

Prošla su vremena kada su ljudi većim dijelom uživali isključivo u mirnom odmoru. Stoga se u skladu s potrebama čovjeka današnjice sve više i u BiH razvija aktivni turizam.

Agencija koja obećava nezaboravne avanture, Meet Bosnia, ima program koji će odgovoriti ukusu i najradoznalijih avanturista odvodeći ih i do veoma teško dostupnih lokacija.

Meet Bosnia nudi kompletan asortiman turističkih usluga od unaprijed definisanih paketa do onih prilagođenih na lokaciji, a tim profesionalaca stoji vam na usluzi 24/7. Avanturističkim dušama njeni paketi su neodoljivi, a osim toga i pristupačni.

Tandem paraglajding spada u najzanimljivije aktivnosti Meet Bosnia. Letovi udvoje izvrsna su prilika da se upoznate s ovim sportom, ili da uživate u zabavnoj aktivnosti ukoliko ste u potrazi za uzbuđenjem.

No, jedan od najpopularnijih oblika relaksacije u BiH je rafting. Aktivnosti ovog avanturističkog sporta u agenciji Meet Bosnia predvode vodiči koji su licencirani profesionalci i stručnjaci za divlje vode.

Ukoliko ga probate, ništa vam manje zanimljiv neće biti ni kanjoning, odnosno put kroz kanjon predstavljen kroz kombinaciju aktivnosti: plivanje, ronjenje, penjanje, hodanje, skakanje u vodu i spuštanje s konopcem. Na rijeci Jablanička Bijela postoje savršene mogućnosti da doživite svu netaknutu prirodu koju nudi Bosna i Hercegovina.

A već savršena kombinacija izazova i zabave oličena je u hydrospeedingu na Neretvi. Iako vam se na prvu može učiniti da bi to moglo biti previše adrenalina za vas, budite sigurni da je na prvom mjestu vaša bezbjednost.

Osim dinamičnim vodenim putem, zemlja se može upoznavati s podjednakim zanosom i kopnenim putem. Turneja biciklom: Bjelašnica-Lukomir-Konjic-Boračko jezero-Ruište-Mostar-Blidinje-Ramsko jezero, vodit će vas makadamom i asfaltom sve do Lukomira. Izlet traje otprilike pet sati tokom kojih ćete također moći uživati u olimpijskoj planini Bjelašnici kao i u netaknutoj prirodi sela Lukomir.

Vrijeme je za uzbudljivo i neobično iskustvo! Avanture Meet Bosnia čekaju na vas.Za više informacija posjetite:

Meet Bosnia

Fra Anđela Zvizdovića 1

71000 Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

+387 33 295-151

info@meetbosnia.ba

www.meetbosnia.ba

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content