Povodom 40 godina od Olimpijade, na Bjelašnici spektakularni FIS Europa Cup

Olimpijski centar Bjelašnica je 16. i 17. februara 2024. godine domaćin FIS Europa Cupa u alpskom skijanju za muškarce u izazovnoj Super-G disciplini.

Foto: Furaj.ba

Organizacija ovog važnog događaja drugu godinu zaredom je rezultat kontinuiranog ulaganja u razvoj ski-centra i potvrđuje da je Bjelašnica proteklu sezonu ispunila očekivanja i visoke kriterije Međunarodne skijaške federacije (FIS) kada je dobila ocjenu devet od deset.

Pripreme za takmičenje su u toku, a ZOI’84 okuplja najbolje stručnjake i resurse kako bi osigurao besprijekorno i nezaboravno iskustvo kako za sportiste, tako i za gledatelje.

Kako odbrojavanje do održavanja FIS Europa Cup počinje, ZOI’84 poziva sve zaljubljenike u zimske sportove da im se pridruže 16. i 17.02. na Bjelašnici u praćenju skijaškog spektakla. Ulaz na oba dana održavanja utrke je besplatan. Svi gledatelji će uz praćenje vrhunskog skijanja imati priliku uživati u ceremoniji dodjele nagrada pobjednicama i Après-Ski partyju.

Redovna ažuriranja i dodatne informacije pratite na službenoj internet-stranici OC Bjelašnica kao i na društvenim mrežama.

Bjelašnica – nepristupačna dama

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content