Japodski otoci: Noćenje ispod milion zvijezdica

  Japodski otoci: Noćenje ispod milion zvijezdica

  Posljednjih godina među najpopularnijim mjestima za posjetiti u BiH su – Japodski otoci, smješteno u naselju Račić, 16 kilometara od Bihaća, u samom srcu prirode okruženi zelenilom i Unom – jednom od najljepših rijeka u BiH. Pet drvenih mostića povezuju pet riječnih ada, koje gledajući iz zraka daju jedinstvenu sliku – „srca prirode“. Pored ostalih sadržaja hit ljeta je svakako staklena kupola na japodskim otocima

  Foto: Instagram
  Noćenje u staklenoj kupoli

  Ukoliko ste se zasitili hotelskih i apartmanskih soba i želite nešto sasvim drugačije, onda će vam se dopasti ideja o boravku u staklenoj kupoli. Od ovog ljeta Japodski otoci u ponudi imaju i noćenje u savršenoj oazi za dvije osobe. Ono što ovu staklenu kupolu čini unikatnom je minimalni negativni učinak na prirodu i skladno stapanje sa ostatkom jedinstvene infrastrukture na otocima, a i samom okruženju. Kupola ima apsolutnu privatnost jer je cijeli jedan riječni otok odvojen za nju. Unutar kupole nalazi se bračni krevet, TV i kupatilo, a ispred nje se nalazi drvena terasa s dvije klupe i pješčana plaža. Bilo da iz kreveta posmatrate noćno nebo ili jutarnje boje, oduševit ćete se prizorima koji će vas dočekati i jedno je sigurno – odmorit ćete sigurno i napuniti baterije za naredne dane.

  Ljeto na Japodskim otocima

  Ljeta ovdje zaista su posebna. Zamislite da uz Unu i pod vedrim noćnim nebom gledate filmove? Na Japodskim otocima često organiziraju gledanje poznatih filmskih naslova na širokom travnjaku, gdje jednostavno možete leći na dekicu pod otvorenim nebom, te uz kokice i piće uživati u gledanju svog omiljenog filma. Poseban gušt bit će i popiti kafu na terasi River bara na kojoj možete uživati u pogledu na krasoticu Unu i njenu okolinu. Na Japodskim otocima pronaći ćete mnogo domaćih životinja koje će vas iz nekog prikrajka znatiželjno promatrati. Bezbrižno provedite svoj relaksirajući vikend, dok vaša djeca grade dvorce unskim pijeskom. Zajedno odigrajte partiju malog nogometa, stolnog tenisa, pikada ili badmingtona. Ako planirate vjenčanje, oduševit će vas činjenica da možete izgovoriti sudbonosno DA na Unskom splavu.


  Noć na Japodskim otocima pod otvorenim nebom možete provesti i u šatorima, apartmanima, vikendicama i jedinstvenoj kućici na drvetu.


  Rezervacije putem Vibera na broj +387(0)63141414!

  Zato što jedan članak nije dovoljan…

  JAPODSKI OTOCI – OAZA NA RIJECI UNI

  BAJKA NA SRCOLIKIM UNSKIM OTOČIĆIMA

  KUĆICA NA DRVETU NA JAPODSKIM OTOCIMA – ROMANTIKA KRAJ UNE