TERME OLIMIA – destinacija za unapređenje stila života

Potrebna vam je promjena? Neka nova navika koja će vas gurati prema pozitivnim promjenama u vašem životu? Neka taj put započne već prilikom prvog posjeta Termama Olimia, najpopularnijom wellness & spa destinacijom u Sloveniji.

unnamed (2)

Stiže nam mart, mjesec u kojem svi slavimo žene, nastojimo se razmaziti na neki poseban način no zašto bismo slavili samo jedan dan? Neka taj dobar osjećaj potraje cijeli mjesec, ma ne samo jedan mjesec, već cijelu godinu. Kažu da pozitivne promjene počnu od malih stvari…što je istina, no nemojte čekati da vas netko natjera prema promjenama. Budite odvažni, hrabri i puni samopouzdanja da istražite i naučite sve pozitivne stvari koje će vam pomoći da unaprijedite svoj stil života. Započnimo od višednevnog opuštanja u hotelu Breza**** i istraživanju svojih osjetila gdje će dodir vrućeg vjetra Wellness centra Termalija biti odličan početak vaših promjena.

 

Naučit ćete kako sauna pozitivno utječu na vaš organizam te kako vrući zrak sauna otvara dišne putove i štiti vaš imunološki sistem. Kroz trodnevno putovanje u tjednu naučit ćete i kako termalna voda blagotvorno utječe na vaš organizam te se u potpunosti maknuti od gužve. Nemojte zaboraviti da je boravak u tjednu najbolje rješenje ukoliko se želite maknuti od gužve. Moći ćete neograničeno uživati u blagodatima termalne vode i korištenju sauna, a ako niste uspjeli organizirati čuvanje djece, Terme Olimia u posebnom paketu Dodir vrućeg vjetra poklanjanju i gratis boravak za dijete do 12 godina.

ENOTA ARHITEKTI  ORHIDELIA PODCETRTEK 2009

I nemojte zaboraviti zaviriti i u Wellness Orhideliu, najbolji wellness već 7. godinu za redom.

Sada je pravo vrijeme da odlučite da li ćete na putovanje povesti svoje prijateljice te započeti ožujak u pravom ženskom stilu ili ćete se ipak odlučiti na istraživanje u društvo svojih najmilijih. I nemojte zaboraviti, facebook i instagram sve vide i sve znaju…pohvalite se gdje ste započeli svoje prve korake ka unapređenju svoga životnog stila.

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content