Ulaz na Panoniku slobodan, sezona kupanja završena

S obzirom na vremenske prognoze sa promjenjivim vremenskim prilikama i niskim jutarnjim temperaturama, kao i i velikim troškovima održavanja vode u jezerima u punom kapacitetu, odlukom Uprave JKP Pannonica doo Tuzla, kompleks slanih jezera Panonika je u ponedeljak 12. septembra 2022. zvanično završio ovogodišnju ljetnu sezonu.

Foto: Furaj.ba

Kompleks Panonskih jezera je od utorka, 13.9, otvoren za slobodan ulaz, šetnje i rekreaciju, posjetu dječijem vrtiću i ostalim sadržajima, ali ne i za kupanje, s obzirom na to da je završeno održavanje i filtriranje jezerske vode u punim kapacitetima.

Završetkom ljetne sezone, radnici JKP Pannonica doo Tuzla kreću sa pripremama za realizaciju predstojeće zimske sezone 2022/2023 godine.

JKP Pannonica doo Tuzla se zahvaljuje svojim dragim gostima na posjeti tokom proteklog ljeta i poziva građane da dio svog slobodnog vremena provedu ove jeseni na Panonici.

Već narednog vikenda od 16, 17. i 18.9.2022.godine, održat će se tradicionalni međunarodni susreti raftera – RAFTLOOK 2022. Nakon susreta raftera, održat će se TUZLA AUTO SHOW od 22. do 25.septembra 2022.godine. 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content