VUČKO TRAIL: Do 40 posto povoljnije startnine do kraja mjeseca

Jedna od najljepših planinskih trka u regiji, svoje peto, jubilarno izdanje imat će 20. juna, a svi koji su planirali učestvovati, startnine po znatno nižim cijenama mogu dobiti do 2. marta.

Peto izdanje Vučko Traila u organizaciji Planinarskog društva Željezničar održat će se u subotu, 20. juna 2020. godine na Bjelašnici i Visočici. Prijave su otvorene još u oktobru i traju sve do 6.juna, ali još je svega par dana ostalo za uplatu startnine po znatno nižim cijenama, sa čak do 40 posto popusta.

Vučko Trail najbrojnija je trail trka u Bosni i Hercegovini koja je prošle godine okupila blizu 600 takmičara iz 21 zemlje svijeta, te im ponudila jedinstveno sportsko iskustvo trčanja kroz netaknute planinske predjele Bjelašnice i Visočice.

Ono po čemu je trka posebna jeste to da se odvija na tri staze, različitih težina i dužina, tako da je atraktivna kako iskusnim trail trkačima, tako i rekreativcima i onima koji se tek žele okušati u trčanju u prirodi. I ove godine, trka će se odvijati na stazama dužine 13, 37 i 63 kilometra, pa će svi zainteresirani moći odbarati pravu dužinu za sebe.

Iskoristite priliku za uplatu startnog paketa po nižoj cijeni: http://vuckotrail.ba/registrations

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content