Zimska čarolija u Zagrebačkoj županiji

U doba godine posebno posvećenom porodici, djeci, darivanju, ukrašavanju doma, božićnog drvca, slanju čestitki te nezaobilaznim slasticama, mirisu začina i kolača, poklonite sebi kraći izlet u zagrebačku okolicu. U srcu zime otkrijte i iskusite – Zagrebačku županiju!

Sponzorisani članak

Na području Zagrebačke županije, njenim gradovima i općinama, i ove je godine organiziran niz događanja vezanih uz advent i nadolazeće praznike. Nadamo da ćete u tom izobilju pronaći nešto za sebe i svoje najbliže te se prepustiti predprazničnom ugođaju.

Tradicionalno se u većini gradova i općina Zagrebačke županije održavaju božićni sajmovi na kojima ćete moći uživati u nastupima kulturno-umjetničkih društava, koncertima, predstavama i festivalima zabavnoga i humanitarnog karaktera te raznim izložbama, a sve uz bogatu gastro ponudu.

I najmlađi će moći osjetiti duh adventa i božićne čarolije kroz prigodne predstave povodom blagdana Svetog Nikole, zimske i božićne kreativne radionice, božićne priče i škole klizanja.

Samobor, Foto: Marko Vrdoljak

Dočekajte novu 2017. godinu s nama! Dođite na trgove gradova i općina Zagrebačke županije gdje vas očekuje bogat program na otvorenom uz koncerte, ponoćni valcer i vatromet.

Izbor je bogat i raznolik, na vama je samo da se toplo odjenete i krenete u zimsku bajku.

Dobro došli u Zagrebačku županiju, atraktivnu cjelogodišnju izletničko-rekreacijsku destinaciju, županiju bogate povijesti, tradicije, kulturne baštine, očuvane prirode i izuzetnih krajolika.

Posjetite adventske sajmove u našim gradovima i općinama i doživite čaroban božićni ugođaj uz obilje dobrog raspoloženja (www.tzzz.hr/dogadjanja).  

TURISTIČKA ZAJEDNICA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Preradovićeva 42, Zagreb
tel. 01/4873 665
tel./fax 01/4873 670
info@tzzz.hr, www.tzzz.hr

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content