Zimski park za djecu “Montini” na Igmanu

Snow park za djecu “Montini”, prvo organizirano skijalište za djecu i početnike, nalazi se na olimpijskoj planini Igman.

Foto: Oficijelna Facebook stranica “Montini”

Grupacija kojoj pripada luksuzni hotel Monti  ponosno je predstavila svoj novi zimski park za djecu. Ovaj čaroban prostor smješten odmah uz hotel pretvoren je u pravu igraonicu na otvorenom. Simbolično, otvoren je upravo u godini u kojoj obilježavamo 40. gosišnjicu Zimskih olimpijskih igara održanih na ovoj planini.

Šta nudi “Montini”?

Ovaj park nudi raznovrstan sadržaj, uključujući ski lift, eskalator i skijalište posebno prilagođeno najmlađima i početnicima koji tek “prave prve korake na snijegu”. Dodatno, posjetitelji mogu uživati u snježnoj vrtešci, koja će im pružiti smijeh i radost dok se vrte u magičnom planinskom okruženju.

Još jedna uzbudljiva aktivnost koja će sigurno oduševiti mališane je snow tubing – adrenalinski spust niz specijalno dizajniranu stazu za tubing. Uz sve ove atrakcije, u podnožju padine gosti mogu pronaći “food and drink” kutak s raznovrsnom ponudom ugostiteljskih objekata, udobnim prostorom za sjedenje i druženje.

Foto: Oficijelna Facebook stranica “Montini”

Hotel Monti

Nakon aktivnog dana provedenog na snijegu, gosti mogu opustiti svoje mišiće u bazenu ili se prepustiti raznim spa-tretmanima u luksuznom hotelu “Monti”, smještenom odmah pored ovog skijališta.

Pored hotela, posjetitelji mogu koristiti i moderno opremljenu dječju igraonicu koja je besplatna za goste hotela. Svi ostali posjetitelji mogu uživati u cjelodnevnom boravku u igraonici uz naknadu od 5 KM.

Hotel Monti – Carstvo luksuza u srcu olimpijske planine

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content