Hotel Emporium Bihać

Hotel Emporium se nalazi u središtu Bihaća, grada na čarobnoj rijeci Uni. Riječ je o dizajnerski opremljenom hotelu s luksuznim sobama i restoranom s ukusima koji će probuditi sva Vaša osjetila.

Foto: Hotel Emporium

 

Emporium je elegantan i moderno dizajniran hotel smješten u samom centru Bihaća. Sa svojih 39 prostranih i luksuzno opremljenih dvokrevetnih i trokrevetnih soba, Emporium pruža vrhunski smještaj za sve posjetitelje.

Hotel Emporium nudi vlastiti parking prostor s videonadzorom, što osigurava sigurnost i praktičnost za goste koji dolaze vlastitim vozilima. Uz mogućnost udobnog smještaja, hotel također nudi vrhunsku gastronomsku ponudu. Restoran u sklopu hotela poslužuje izvrsna jela s pažljivo odabranim sastojcima i bogat izbor vina, pružajući nezaboravno iskustvo za sva osjetila.

Emporium također ima malu wellness i spa oazu gdje gosti mogu opustiti tijelo i duh te se prepustiti blagodatima raznih tretmana i masaža. Za poslovne susrete i proslave, hotel ima kongresnu dvoranu koja je opremljena svim potrebnim sadržajima kako bi se osiguralo uspješno održavanje događaja.

Ono što čini Emporium posebnim je osoblje koje se brine o gostima tijekom njihovog boravka. Profesionalnost i ljubaznost osoblja omogućuju ugodan i bezbrižan boravak za svakog gosta. Sve ove karakteristike čine da se gosti uvijek žele vratiti u hotel Emporium, bilo da su u posjeti iz poslovnih ili privatnih razloga.

Emporium je mjesto koje pruža vrhunski smještaj, ukusnu hranu, wellness oazu i kvalitetnu uslugu, čineći ga idealnim odabirom za boravak u Bihaću. Bez obzira na razlog posjete, Emporium će zadovoljiti sve Vaše potrebe i pružiti Vam nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti.

Posebna prednost hotela je što se nalazi na 5 minuta šetnje od samog centra grada, nedaleko od dva najljepša nacionalna parka u regiji – Nacionalni park Plitvička jezera i Nacionalni park Una, udaljen svega 150 km od dva aerodroma (Zagreb i Zadar), te 45 minuta vožnje do Jadranske obale. 

Plovidba na lađi

Hotelu pripada i restoran River Dock koji se nalazi na samom ulazu u Bihać u naselju Ripač, poznatom kao centar razvoja japodske kulture, sojeničkih naselja i predivne obale rijeke Une. 

Restoran River Dock nudi ukuse domaće kuhinje na terasi uz samu obalu Une ili dok plovite na lađi što ne ostavlja ravnodušnim ljubitelje prirode i prelijepih krajolika. Prirodna idila, bajkoviti prizori i Una u najljepšem izdanju – dostupno i omogućeno na samo jednom mjestu: u River Docku. Turistička destinacija koja podrazumijeva jedinstvenu ponudu restorana sa autohtonom i tradicionalnom bosanskom kuhinjom.

Ono što River Dock razlikuje i čini posebnom atrakcijom od trenutne ponude u našoj zemlji jeste da ukusnu hranu i piće možete degustirati u samom restoranu, u hladovini bašte, ali i ploveći Unom na lađi dok posmatrate desetak prirodnih slapova i krajolike koji će Vas očarati svojom ljepotom.

 

Hotel Emporium

 Dr. Irfana Ljubijankića 90, 77 000 Bihać 
 +387 (0) 37 316 600 
 info@emporium.ba
  recepcija@emporium.ba

18.07.2023.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content