Jesen u Termama Olimia

  Jesen u Termama Olimia

  Jesen. Vrijeme kada je ljetna igra završena i kada imamo vremena za sebe, da se razmazimo. Uđite u svijet udobnosti, blagostanja i opuštanja u srcu netaknute prirode i doživite neprocjenjivo iskustvo. Na svoj poseban način. Terme Olimia – za one koji žele osjetiti ambijent potpune svježine i za one koji žive zdrav život. Uz svu pažnju koju zaslužujete.

  Ponuda Termi Olimia je izuzetno bogata, raznolika i pored arhitektonskog sklada objekata koji su ugrađeni u prirodnom okruženju, nudi puno pustolovnih aktivnosti. U spa centru svaki gost može pronaći kutak za sebe prema sopstvenom izboru. Ponuda je raznovrsna, bilo da želite mir i opuštanje, zabavu ili druženje i aktivan odmor. S jedne je najljepši wellness u Sloveniji – Wellness Orhidelia, što omogućuje svakom gostu da pronađe svoj intimni kutak mira i opuštanja. S druge strane, tu je novi Obiteljski wellness Termalija, koji je podijeljen u četiri segmenta. Relax – vodena oaza, mirni prostor za termalne užitke. Family Fun – ultimativni svijet vodenih doživljaja za cijelu porodicu. Svijet sauna – među kojima možete naći jedinstvenu meditacijsku saunu i za kraj jedinstveni Spa&Beauty Centar.

  Ako je neko u  potrazi za adrenalinom i zabavnim ljetom, tu je Termalni park Aqualuna. Za one koji žele nešto jedinstveno, luksuz usred prirode, predviđen je Glamping Olimia Adria Village, koji je prvi u svijetu kategoriziran sa pet zvjezdica.

  Uz sve ove raznovrsne i kvalitetne ponude, važno je istaknuti da su Terme Olimia prvo odredište Selfnessa u Sloveniji. Program animacije obogaćen je programima samosvijesti koji imaju jedinstveni cilj. Oni su postavljeni da prate pojedinca u otkrivanju najboljeg u njemu i potiču ga da vrati ravnotežu između fizičke, emocionalne i duhovne razine.

  Današnji ritam života je znatno ubrzan u odnosu na neko minulo vrijeme, te, nažalost, ne dopušta mnogo vremena za potpunu isključenost i relaksaciju. U Termama Olimia svjesni su toga, stoga uvijek misle korak unaprijed.

  Dan za Selfness u Wellness Orhideliji

  Wellness Orhidelia sada već tradicionalno, svaki treći petak u mjesecu organizira za svoje goste Day selfness, te nudi besplatan sadržaj za tijelo i dušu, svaki put kad odluči pozvati vanjske goste. Pozvani ste da se pridružite.

  Zapratite ih na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter, na kojima se svakodnevno objavljuju aktuelnosti iz Termi Olimie, aktuelne ponude, dešavanja, tako da ne možete propustiti ništa. Rado će odgovoriti na razna pitanja i posavjetovati vas pri izboru njihovih ponuda za odmor u Sloveniji. Web stranica je ažurirana i tamo možete pronaći sve informacije na jednom mjestu.

  www.terme-olimia.com/hr