PROLJETNI WELLNESS? ZAŠTO NE!

Wellness ima svoje čari i prilikom prvih zraka sunca…zašto? Saznajte u Termama Olimia.

Odmaknimo se od učestale fraze da su hladni dani idealni za wellness opuštanje. Pronađimo svoje wellness radosti čak i u trenutcima kada sunce miluje vaše tijelo jer wellness je sve ono što nas opušta, puni energijom i čini nas sretnima.

Neka vas proljetne boje okolice, jedinstveni sauna programi, magičnost Wellness-a Orhidelia i opuštenje u wellness centrima povedu u poseban svijet dobrog osjećaja i posebnih doživljaja koje možete doživjeti samo u Termama Olimia. Osebujnost smještajnih kapaciteta pomoći će vam da odaberete najbolje za sebe i svoj odmor. Dodir vrućeg vjetra u hotelu Breza**** omogućit će vam neograničeno uživanje u saunama Wellness centra Termalija. Magičnost Orhidelije u Wellness hotelu Sotelia**** otkrit će vam svijet crne orhideje i uvesti vas u začaranu priču najboljeg wellness-a u Sloveniji. Ako ipak želite brzi odmor za najbolju cijenu, onda nemojte više čekati nego iskoristite odličnu pogodnost uz Olimsko opuštanje.

Ali to nije sve? Proljetno vrijeme nosi i simptome zbog kojih se osjećamo pomalo pospano i bez energije. Nemojte se brinuti? To je samo proljetni umor za kojeg preporučujemo buđenje osjetila u Termama Olimia gdje će vas savršen spoj prirode, wellness programa, termalne vode i posebnih programa revitalizacije tijela, ojačati i pripremiti vas za nadolazeće ljetne dane. Posebna specijalnost je selfness uz kojeg ćete pronaći zdrave i pozitivne navike koje ćete moći primijeniti i kod kuće. U tom segmentu Terme Olimia predstavljaju poseban „gozdni potop“ u kojem ćete doživjeti potpunu interakciju sa šumom te ju doživjeti svim svojim osjetilima. Osluškivanje prirode oko sebe, primjećivanje šumskih čarolija i stapanje s šumskim blagodatima u potpunosti će umiriti vaš organizam. Ulaz u kraljevstvo drveća poseban je način za povezivanjem s okolinom gdje ćete naučiti posebne vježbe koje će vam pomoći da se vratite u stvarnost puno energije.

Na vama je samo da pronađete malo slobodnog vremena i posvetite se sebi i svojoj obitelji.

 

P.S. Preostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za Praznik rada pa predlažemo da vaš proljetni odmor počne baš tada.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content