Saudia Airlines zapošljava kabinsko osoblje u Bosni i Hercegovini

Jedna od najvećih aviokompanija na Bliskom istoku i u svijetu Saudia Airlines (SAUDIA) otvara mogućnost mladim i ambicioznim ljudima iz Bosne i Hercegovine da postanu dio njihovog tima.

Svojim budućim zaposlenicama ova kompanija nudi tax free platu i beneficije, regres, medicinsko osiguranje, slobodne dane svakog mjeseca uz jedan mjesec plaćenog odmora u toku godine te besplatne avionske karte za zaposlenike.

Mogućnost online prijave je do 26. februara 2024. godine putem nadležne agencije ili e-mail adrese: saudiarecruitmentbosnia@clipcon.net.

Šta trebate znati o aviokompaniji?

Ova aviokompanija osnovana je davne 1945. godine i nacionalna je kompanija Kraljevine Saudijske Arabije koja leti na više od 80 destinacija u svijetu i čija flota se u ovom trenutku sastoji od preko 150 aviona.

Za ovu kompaniju rade 23.834 zaposlenika iz više od 50 zemalja svijeta, uključujući i preko 150 državljana BIH.

Prema posljednjim statističkim podacima, Saudia Airlines ima 32,16 miliona putnika godišnje i to ovu kompaniju čini najvećim avioprevoznikom na Bliskom istoku.

Od 2012. godine članica su Sky Team grupacije koja ukupno broji 19 aviokompanija iz cijelog svijeta. Dobitnici su Skytrax nagrade za Najviše unaprijeđenu aviokompaniju na svijetu, nagradu World Travel Awardsa za Najbolju aviokompaniju ekonomskog razreda na Bliskom Istoku, te Apex nagradu za Najbolju udobnost sjedišta.

Ukoliko dobijete priliku da radite u ovoj kompaniji znači da ćete biti dio naslijeđa izvrsnosti u avioindustriji, sa posvećenošću prema vrhunskoj usluzi korisnicima, stalnom unapređenju i kulturnoj raznolikosti. Ova kombinacija bogate historije i vizije usmjerene ka budućnosti čini Saudia Airlines privlačnim mjestom za izgradnju karijere.

Kako do zaposlenja?

Proces zapošljavanja

Kompanija Clipcon Recruitment, kao ekskluzivni partner za zapošljavanje Saudia Airlinesa u Bosni i Hercegovini, ima ključnu ulogu u pronalaženju vrhunskih talenata i osiguravanju besprijekornog procesa zapošljavanja. Kroz temeljite postupke selekcije i personaliziranu pomoć, Clipcon osigurava da kandidati budu dobro pripremljeni za proces zapošljavanja.

Zainteresirani kandidati su pozvani da apliciraju preko agencijske internet-stranice ili da svoju biografiju i motivacijsko pismo pošalju na saudiacrewbosnia@clipcon.net sa naznakom “Prijava za stjuardesu” do 26. februara 2024. godine.

Napomena: Samo kandidati koji budu ušli u uži izbor bit će kontaktirani za preliminarni screening (prvi krug intervjua).

Finalni intervjui sa komitetom Saudia Airlinesa će se održati u Sarajevu 2. i 3. marta 2024. godine.

Zato što jedan članak nije dovoljan…

KAKO APLICIRATI ZA POSAO STJUARDESE I USPJEŠNO PROĆI INTERVJU

ANELA MEŠIĆ, NEKADAŠNJA STJUARDESA SAUDI AIRLINESA

ALDIJANA RUSTEMOVIĆ – OD STJUARDESE U SAUDIJSKOJ ARABIJI DO VLASNICE USPJEŠNE TURISTIČKE AGENCIJE

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content