Manifestacija “Zima u Tuzli”

Manifestacija ‘Zima u Tuzli’ ove godine počinje 9. decembra. i trajat će do 8. januara 2023. godine.

Foto: Samir Zahirović

Građanke i građani Tuzle, ali i gosti, imat će priliku da uživaju u prazničnim čarima i gastro ponudi koju će kreirati obrtnici sa područja Tuzle. Organizatori  su obezbijedili bogat muzičko-zabavni program, kojeg će u petak, 9. decembra 2022. solističkim koncertom otvoriti Ilma Karahmet.

U dane vikenda obezbijeđen je izuzetno atraktivan program za najmlađe. U nedjelje koje slijede, 11., 18. i 25. decembra od 12 do 14 sati će biti posebno pripremljen program sa animatorima, maskotama, nagradnim igrama, plesnom zabavom za najmlađe.

Tradicionalno 31. decembra u 12 sati će biti organizovana Dječija Nova godina gdje će biti posebno osmišljen program za najmlađe. 

 

Nastupom klizačica iz Kluba sportova na ledu UNITY Sarajevo, 25. novembra  je otvoreno Gradsko klizalište u Kompleksu Panonike. Od ove godine planirani su i noviteti, među kojima i ledeni tobogan. Ledena površina se prostire na 650m2.

I u novoj sezoni bit će realizovana Mala škola klizanja koja se realizuje u saradnji sa JU „Naše dijete“. Planirane su i temateske zabave, a cijene usluga ostat će iste kao i prošle godine.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content