ALMARA BEACH TIVAT

U tivatskoj uvali Trašte, u netaknutoj prirodi mjesta Oblatno, nalazi se Almara beach Tivat, koja na poseban način pokazuje svoj neodoljiv šarm i ljepotu. Na takvom mjestu, i najduži odmor čini se suviše kratkim za sva uživanja koja pruža pogled na otvoreno more, predivna šljunkovito-pjeskovita obala i prozirno, čisto, azurno plavo Jadransko more.

Na mjestu na kom riječ ,,uživanje“ dobija novu dimenziju, u hladovini baldahina ili u prirodnom hladu, moguće se osvježiti po izboru iz bogate i posebno pripremljene karte pića. Kombinacija domaće i internacionalne ponude vina, uz pažljivo odabranu gastro ponudu čuvenog ribljeg restorana, u kome služi izvrsna svježa riba iz mora.

Pronađite svoj omiljeni dio plaže, na šljunku ili pijesku, plažnom baru ili mjestu u restoranu sa raznovrsnim mediteranskim specijalitetima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Plava zastavica koju posjeduje Almara beach Tivat, podsjetnik je da pripada visoko rangiranim plažama koje odlikuje visok kvalitet usluge, čistoće mora i obale, uredjenosti plaže i pristaništa za jahte i brodice i uvijek interesantne ponude kada su u pitanju eventi za sve generacije.

WEB: www.tivat.travel

Photocredit by:Ilija Perić –  www.helivideo.me – © identity & promotion.

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content