ALMARA BEACH TIVAT

ALMARA BEACH TIVAT

U tivatskoj uvali Trašte, u netaknutoj prirodi mjesta Oblatno, nalazi se plaža Almara, koja na poseban način pokazuje svoj neodoljiv šarm i ljepotu. Na takvom mjestu, i najduži odmor čini se suviše kratkim za sva uživanja koja pruža pogled na otvoreno more, predivna šljunkovito-pjeskovita obala i prozirno, čisto, azurno plavo Jadransko more.

Na mjestu na kom riječ ,,uživanje“ dobija novu dimenziju, u hladovini baldahina ili u prirodnom hladu, moguće se osvježiti po izboru iz bogate i posebno pripremljene karte pića. Kombinacija domaće i internacionalne ponude vina, uz pažljivo odabranu gastro ponudu čuvenog ribljeg restorana, u kome služi izvrsna svježa riba iz mora.

Pronađite svoj omiljeni dio plaže, na šljunku ili pijesku, plažnom baru ili mjestu u restoranu sa raznovrsnim mediteranskim specijalitetima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Plava zastavica koju plaža posjeduje ima, podsjetnik je da pripada visoko rangiranim plažama koje odlikuje visok kvalitet usluge, čistoće mora i obale, uredjenosti plaže i pristaništa za jahte i brodice i uvijek interesantne ponude kada su u pitanju eventi za sve generacije.

WEB: www.tivat.travel

Photocredit by:Ilija Perić –  www.helivideo.me – © identity & promotion.