Hotel Berjaya Times Square, Kuala Lumpur

Hotel Berjaya Times Square, Kuala Lumpur idealno je mjesto za luksuzan odmor, a smješten je u srcu najživahnijeg gradskog zabavnog centra i trgovačkih ulica.

Fotografije: Hotel Berjaya Times Square

Ovaj hotel se može pohvaliti s 5 zvjezdica, a nalazi se u neposrednoj blizini trgovačkog centra Berjaya Times Square, s direktnom povezanošću sa sistemom KL Monorail preko stanice Imbi. Udaljen je samo 15 minuta hoda od svjetski poznatih Petronas tornjeva.

S ukupno 650 soba i apartmana opremljenih po međunarodnim standardima, hotel takođe sadrži veliki izbor prodavnica hrane i pića, kao i rekreacijskih sadržaja, uključujući dječje igralište, bazen, saunu, parnu saunu, fitness centar…

Nudeći prepoznatljiv program Meetings Excellence, hotel ima 13 sala za sastanke i veliku dvoranu za bal. Hotel Berjaya Times Square, Kuala Lumpur je definitivno izvrstan izbor za posjetu u privatnoj, ali i u poslovnoj varijanti.

Zadivljujući pogled koji se iz hotela pruža na moćni Kuala Lumpur, učinit će vaš boravak u Maleziji nezaboravnim. Prepustite se svim blagodatima raskošnog i bezbrižnog načina života i razmazite sva svoja čula! Više informacija o hotelu možete vidjeti OVDJE

U Maleziju smo putovali u novembru 2019. na poziv ureda Qatar Airwaysa iz Sarajeva. Qatar Airways iz Sarajeva preko Dohe leti za Kuala Lumpur i otok Langkawi.

Menadžment hotela i novinari iz Bosne i Hercegovine

ADRESA:

Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur
1 Jalan Imbi
55100 Kuala Lumpur
Malaysia

Zato što jedan članak nije dovoljan….

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content