Hotel Berjaya Times Square, Kuala Lumpur

Hotel Berjaya Times Square, Kuala Lumpur

Hotel Berjaya Times Square, Kuala Lumpur idealno je mjesto za luksuzan odmor, a smješten je u srcu najživahnijeg gradskog zabavnog centra i trgovačkih ulica.

Ovaj hotel se može pohvaliti s 5 zvjezdica, a nalazi se u neposrednoj blizini trgovačkog centra Berjaya Times Square, s direktnom povezanošću sa sistemom KL Monorail preko stanice Imbi. Udaljen je samo 15 minuta hoda od svjetski poznatih Petronas tornjeva.

S ukupno 650 soba i apartmana opremljenih po međunarodnim standardima, hotel takođe sadrži veliki izbor prodavnica hrane i pića, kao i rekreacijskih sadržaja, uključujući dječje igralište, bazen, saunu, parnu saunu, fitness centar…

Nudeći prepoznatljiv program Meetings Excellence, hotel ima 13 sala za sastanke i veliku dvoranu za bal. Hotel Berjaya Times Square, Kuala Lumpur je definitivno izvrstan izbor za posjetu u privatnoj, ali i u poslovnoj varijanti.

Zadivljujući pogled koji se iz hotela pruža na moćni Kuala Lumpur, učinit će vaš boravak u Maleziji nezaboravnim. Prepustite se svim blagodatima raskošnog i bezbrižnog načina života i razmazite sva svoja čula! Više informacija o hotelu možete vidjeti OVDJE

U Maleziju smo putovali u novembru 2019. na poziv ureda Qatar Airwaysa iz Sarajeva. Qatar Airways iz Sarajeva preko Dohe leti za Kuala Lumpur i otok Langkawi.

 

Menadžment hotela i novinari iz Bosne i Hercegovine

ADRESA: Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur
1 Jalan Imbi
55100 Kuala Lumpur
Malaysia

Zato što jedan članak nije dovoljan….