Kamo za Uskrs?

Uskrs nam je pred vratima! Provedimo ga uz All inclusive light ponudu u hotelu Well**** Terme Tuhelj.

Povedite svoju obitelj ili prijatelje na nezaboravnu avanturu uz All inclusive light ponudu u kojoj možete uživati u bogatom samoposlužnom Well doručaku, laganom ručku na samoposlužnom stolu uz ponudu vitalnih jela te večeri sa širokim izborom zagorskih i nacionalnih specijaliteta te posebno pripremljenim jelima na show cooking-u s uključenim pićima kod svih obroka.

Na Vodenom planetu očekuje vas neograničenom kupanju sa odličnom animacija za sve uzraste. Mali zeleni svemirac Tuhi koji će vas oduševiti svojim kreativnim radionicama, nagradnim igrama, sportskim natjecanjima i plesom te ZORB, velike vodene lopte u kojima se gosti mogu vrtjeti, skakati ili samo odmarati te novi tobogani. All inclusive ponuda sadrži i neograničeno korištenje fitness centra u kojem možete izgubiti nagomilane kilograme i pripremiti se za toplije dane te opuštanje u Svijetu sauna u kojem preporučuju panoramsku saunu te odlične sauna programe.

Očekuje vas i korištenje sportskih sadržaja te posebni tretmani u SPAeVITA centru gdje jednostavno morate isprobati wellness tretmane u privatnim spa dvoranama ili pak krenite na put dalekog Istoka i isprobajte tursku kupelj, hamam. Svejedno je koji tretman ćete koristiti, bitno je da se na trenutak posvetite sebi. Kako bi doživljaj bude još veći, povedite i svoju djecu u istraživanje wellness sadržaja jer su u Termama Tuhelj pripremili posebno vrijeme u Svijetu sauna za obitelji kao i posebne wellness spa tretmane. Za vrijeme Uskrsa pripremili su i  dodatan obiteljski bonus, GRATIS boravak za 2 djece.

 

Više na www.terme-tuhelj.hr

 

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content