Kuhinja

Iako nigdje ne postoji službena potvrda, gotovo da nema kulinarske stranice ili kuhara na prostoru Balkana koji u svom sadržaju nije našla mjesto Titova torta.
Paluze je vrlo jednostavan desert za napraviti i predstavlja vrstu gustog kompota sa svježim ili suhim voćem.
Pastasciutta je popularna vrsta italijanskog jela.
Ne, dunje ne služe da bi se samo držale na ormaru. Ko se malo bolje razumije, znat će da nema ukusnije ni zdravije jesenje voćke
Gotovo svaka švicarska porodica u Baselu ima svoj recept za tradicionalni kolač s jabukama, koji se u ovoj prekrasnoj državi pravi od davnina i ima
Nema boljeg načina da za hladne zimske dane sačuvamo svježe sezonsko povrće od pravljenja zimnice, a jedna od omiljenih koja zadovoljava svačiji ukus je –

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content