Hotel Bristol

  Hotel Bristol

  Hotel “Bristol” Mostar nalazi se u centru Mostara, na desnoj obali rijeke Neretve odmah uz Titov most. Centralna lokacija hotela omogućava Vam brz pristup svim dijelovima grada, sa samo 15-20 minuta hoda od hotela do svih važnijih mjesta u gradu. Stari Most i Stari Grad, željeznička i autobuska stanica, prodajni centar, banke, pošta, univerzitet, diskoteka, restorani i pozorišta nalaze se u neposrednoj blizini.

   

  ADRESA: Mostarskog bataljona bb
  88 000 Mostar

  OPREMLJENOST
  Sve sobe su opremljene modernim namještajem napravljenim od visoko-kvalitetnog drveta i koji gostima pruža prijatan osjećaj. Sobe su opremljene kupaonicom, telefonom, kablovskom TV, internet konekcijom, klimom i mini-barom. Kupatila su opremljena sa tuš kabinom ili kadom, SOS sistemom, fenom za kosu i vlastitim sistemom grijanja.

  Gosti hotela sve svoje dragocijenosti mogu pohraniti u sef koji se nalazi na recepciji hotela. Hotel također nudi i usluge vešeraja i room-service koji radi 24 sata.

  KAPACITET

  Hotel raspolaže smještajnim kapacitetom od 47 moderno opremljenih soba i to: 8 jednokrevetnih i 39 dvokrevetnih soba te jednim predsjedničkim apartmanom.

  Restoran hotela”Bristol” raspolaže sa ukupnim kapacitetom od 170 mjesta: 140 mjesta u unutrašnjem dijelu i sa 30 mjesta u vanjskom dijelu, na terasi. Restoran Vam nudi domaće i internacionalne specijalitete, jedinstven osjećaj te prekrasan pogled na rijeku Neretvu.

  Caffe slastičarna Hotela “Bristol” nudi Vam bogat izbor kolača, sladoleda, toplih i hladnih napitaka. Ima prostranu terasu koja Vam nudi lijep ugođaj tokom ljetnih vrućina.