Izvučeni dobitnici velike nagradne igre Amko komerca “Ljetujmo u BiH – Oslonimo...

Izvučeni dobitnici velike nagradne igre Amko komerca “Ljetujmo u BiH – Oslonimo se na svoje”

Izvlačenjem sretnih dobitnika drugog kruga nagradne igre „Ljetujmo u BiH – Oslonimo se na svoje“, koja promoviše bh. turizam, naše domaće proizvode i kompanije, završena je i velika nagradna igra Amko komerca.

U Amko hipermarketu u naselju Mojmilo u Sarajevu, javno su izvučena 64 sretna dobitnika nagradne igre LJETUJMO U BIH – OSLONIMO SE NA SVOJE, koju je Amko komerc zajedno sa domaćim kompanijama i Udruženjem Kupujmo i koristimo domaće organizovao kako bi pomogao turizmu naše zemlje.

U nagradnoj igri koja je počela 01. jula učestvovali su svi kupci koji su na računu od minimalno 20 konvertibilnih maraka imali i neki od domaćih proizvoda, partnera nagradne igre.

Regularnost izvlačenja pratila je tročlana komisija: Sekretar Udruženja Kupujmo i koristimo domaće gospodin Arnel Hodžić, te predstavnici Amko komerca Lejla Hodžić i Fadila Mujkanović – Hasović.

“Posebno nas raduje činjenica da su naši kupci prepoznali važnost ovog projekta. Izuzetno smo zadovoljni odzivom kupaca na samu akciju kupovine domaćih proizvoda i promociju bh turizma.  Upravo je izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre vrhunac ovog projekta, jer one najsretnije nagradili smo odličnim turističkim aranžmanima u našoj zemlji i poklon vaučerima za kupovinu u trgovinam Amko komerca.

U ime kompanije Amko komerc, čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem svim učesnicima nagradne igre, ali i Udruženju Kupujmo i koristimo domaće i našim poslovnim partnerima na još jednom zajedničkom projektu promocije bosanskohercegovačkih proizvoda i bh turizma”, izjavila je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerc-a.

Više detalja sa izvlačenja možete pogledati na linku:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=J889wKKjOCA&feature=youtu.be

Spisk dobitnika nagradne igre:

Link: https://www.amko.ba/2020/09/05/dobitnici-drugog-kruga-nagradne-igre-ljetujmo-u-bih-oslonimo-se-na-svoje/