Nova Opel Insignia Grand Sport, auto koji može sve

  Nova Opel Insignia Grand Sport, auto koji može sve

  Kao prvi u regiji, predstavnici medija imali su priliku testirati novu Opel Insigniju Grand Sport vozeći ovaj auto na relaciji Sarajevo-Vlašić, gdje je u Hotelu Blanca upriličena prezentacija, a potom i prigodan ručak.   

  Uz novi iskorak prema premium segmentu, nova Insignia na tržište automobilske industrije zakoračila je uzbudljivog dizajna i vrhunske tehnologije.

  A šta čini pravi kvalitet ovog auta osjetit ćete odmah na startu vožnje stičući dojam kao da ste počeli ploviti cestom. Komforan je, ergonomičan, istovremeno elegantan, luksuzan, udobnih sjedišta, pouzdan i privlačnog izgleda.

  Insignia pazi leđa vozača. Sjedalo je s ventilacijom i masažom, a u dodatne karakteristike spadaju također grijana stražnja sjedala (vanjska), grijani upravljač, te električno odmrzavanje vjetrobrana.

  Insignia je sigurna. Krase je adaptabilni tempomat, automatsko kočenje pri opasnosti, aktivna pomoć za držanje vozne trake kao i upozorenje na opasnost frontalnog sudara s prepoznavanjem pješaka.

  Na promociji nove Opel Insignije Grand Sport predstavljena je i Opel brand ambasadorica za Bosnu i Hercegovinu – Džejla Glavović, uspješna manekenka, poslovna žena, modni scout i vlasnica modne agencije. Idealan spoj dva uspješna brenda.