Pošalji fotku i osvoji novogodišnji provod u Tivtu!

Pošalji fotku i osvoji novogodišnji provod u Tivtu!

Kako biste postali učesnici ove nagradne igre potrebno je da na Facebook stranici Turističke organizacije Tivat podijelite fotografije vaših prethodnih radosnih, otkačenih i nezaboravnih dočeka nove godine. Foto konkurs traje od 13.12. do 22.12.2017. godine u 00:00 h, kada će biti nagrađene 3 fotografije s najboljim sadržajem. Fotografije moraju biti autorske.

Dimenzije fotografija su sljedeće: minimum 450 x 450 px kako bi se iste mogle jasno prikazati na aplikaciji. Fotografije manje od navedenih dimenzija, nažalost, neće moći biti objavljene.

Novogodišnji foto konkurs organizuje Turistička organizacija grada Tivta u saradnji s Lounge barom i restoranom Volat. Medijski sponzor manifestacije je Prva TV.

N a g r a d e:

I  nagrada:
5 minuta u Backstageu s omiljenom zvijezdom novogodišnjeg programa u Tivtu Welcome to the party 2018, 3 dana boravka u Tivtu za 2 osobe u periodu trajanja novogodišnjeg programa od 25.12.2017. do 07.01.2018. godine, te 2 minute slave s TV Prvom i utisicima kako ste se proveli u Tivtu uz neodoljiv program koji će obezbijediti:

– Gibonni
– Željko Joksimović
– Neda Ukraden

II nagrada:
Noćenje za dvije osobe u hotelu s 4* u novoj 2018. godini u trajanju od 5 dana.

III nagrada:
Večera za dvoje u renomiranom restoranu Volat u Tivtu.

Još jednom vas pozivamo da posjetite Facebook stranicu TO Tivat www.facebook/totivat, ili direktno na adresu http://bit.ly/novogodišnjifotokonkurs na kojoj ćete pronaći pravila igre, zatim postavite Vašu najbolju fotografiju s dočeka Nove godine i postanite potencijalni dobitnik/ca vrijednih i zanimljivih nagrada.

Konkurs se organizuje na teritoriji Republika Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Sretno! 

Turistička organizacija Tivat