Mjesec fudbalske groznice i ludih cijena!

    Mjesec fudbalske groznice i ludih cijena!

    Kako odbrojavamo  posljednje dane do početka Svjetskog prvenstva, fudbalska groznica nas sve više trese. U četvrtak,14.juna počinje najpopularniji planetarni događaj, a čast da ugosti 32 najbolje fudbalske reprezentacije svijeta pripala je Rusiji. Kao službeni automobilski partner FIFA-e Hyundai Motor postao je neizostavni dio Svjetskih fudbalskih prvenstava još od 1999. godine od kada traje saradnja Svjetske fudbalske federacije i najbrže rastućeg automobilskog brenda.

    Za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u Rusiji, Hyundai u Bosni i Hercegovini pripremio je specijalnu prodajnu akciju pod nazivom „Mjesec fudbalske groznice i ludih cijena“ koja će trajati tokom trajanja Mundijala od 14. juna do 15. jula u kojoj kupci mogu ostvariti popust čak do 13.000 KM. U akciju su uključena četiri  modela: ELANTRA (26.990 KM), Novi i30 (29.990 KM), Tucson (od 34.990 KM) i Santa Fe( 78.000 KM).

    I ovo Svjetsko prvenstvo sigurno će iznjedriti nogometne heroje po kojim ćemo ga pamtiti. Ovo je prilika da Mundijal u Rusiji pamtite i po tome što ste postali ponosni vlasnik jednog od četiri Hyundai modela po izuzetno povoljnoj cijeni.