Kompanija Mastercard ponovo podržava Hanenkam trku u Kicbilu

  Kompanija Mastercard ponovo podržava Hanenkam trku u Kicbilu

  Kompanija Mastercard objavila je da će nastaviti saradnju i uspješno partnerstvo sa Hanenkam trkama, jednom od najprestižnijih događaja u alpskom skijanju u okviru FIS svjetskog kupa za alpske skijaše, sve do 2021. godine čime se nastavlja saradnja započeta 2016. godine.

  Hanekam trke u alpskom skijanju prepoznate su kao jedno od najznačajnijih takmičenja u kalendaru zimskih sportova i alpskog skijanja. Trke na stazama Štrajf i Ganselernhang svake godine privlače desetine hiljada gledalaca, a po istraživanjima koje je obavila agencija IRIS TV Media Evaluation, trke u Hanenkamu u 2018. godini pratilo je preko 215 miliona gledalaca širom sveta putem 76 različita kanala. Ove sezone trke će se održati u periodu od 21. do 27. januara 2019.

   

  Mastercard neprocjenjivo iskustvo na Hanenkam trci

  Kompanija Mastercard i dalje je fokusirana na to da ljubiteljima ski-sportova pruža jedinstvena iskustva. Svi korisnici Mastercard ili Maestro kartica imaju pristup „brzoj stazi“ i ekskluzivnim pogodnostima u okviru Mastercard zone u centru skijališta. Na licu mjesta će posjetioci moći da nabave jedinstvene brendirane Hanenkam pripejd kartice iz limitirane serije, a osim toga, posjetioci će biti u prilici da svojim Mastercard karticama plate ulaz u zonu takmičenja na svim punktovima, uključujući i odabrane štandove u zoni cilja i štandove sa hranom u centru Kicbila, kao i putem Interneta.

  Mastercard sponzorstvo Hanenkam trka svim korisnicima Mastercard kartica koji vole skijanje pruža  priliku da dožive neprocjenjiva iskustva. U okviru svog globalnog programa „Neprocjenjivo“ Mastercard korisnicima nudi posebne Kicbil pakete kako bi doživjeli iskustva koja će pamtiti čitav život. Među brojnim pogodnostima ovaj paket uključuje pristup Mastercard zoni legendarnog Super-G spusta i slaloma, ture helikopterom preko Alpa, direktan pristup skijaškoj stazi Štrajf, kao i priliku da upoznaju legende skijaškog sporta.

   

  Mastercard je ponosni sponzor i partner vrhunskih internacionalnih sportskih događaja među kojima su UEFA liga šampiona, Svjetski kup u ragbiju, Otvoreno prvenstvo u tenisu i Rolan Garosa u Francuskoj.

  Zato što jedan članak nije dovoljan…..

  SKI RESORT KICBIL