Ledena čarolija na Vilsonovom šetalištu

  Ledena čarolija na Vilsonovom šetalištu

  Kod otvorene scene na Vilsonovom šetalištu od 27.12. počinje manifestacija „Ledena čarolija“.

  Tokom zimskog raspusta djeca će imati priliku besplatno naučiti klizati i uživati na otvorenom na ovoj čarobnoj lokaciji. Svim posjetiocima je obezbijeđeno besplatno korištenje klizaljki, kao i velikog klizališta. Najmlađi klizači i ove godine svoje vrijeme na ledu mogu provesti samo u pratnji roditelja. 

  Dječija igraonica je veća nego prethodnih godina. Tu će se odvijati edukativne, muzičke interaktivne i zabavne radionice svakog vikenda. Mališani će svakodnevno uživati u radionicama, a i uz poznate maskote. Tokom svakog dana mališane će u svojoj kućici dočekivati Djeda Mraz u zanimljivom društvu, a subotom je za njih pripremio i prigodne poklone. 

  Kako zabavi nema kraja na Ledenoj čaroliji svi posjetioci će biti u prilici na zanimljiv način osvojiti i vrijedne nagrade. Cijeli prostor u neposrednoj blizini lokacije je dekorisan, kako bi se u punom sjaju dočarala praznična atmosfera na našem najpopularnijem šetalištu. 

  Svečano otvaranje “Ledene čarolije” na Vilsonovom šetalištu je u petak, 27. decembra u 18:00 sati uz prigodan zabavni program.