Osvojite vikend za dvije osobe u Mostaru

  Osvojite vikend za dvije osobe u Mostaru

  Mostar je jedan od najljepših gradova BiH koji svake godine privlači hiljade turista. Grad na Neretvi postao je prijestolnica kulture Hercegovačko-neretvanskog kantona s najljepšim simbolom – Starim mostom.

  Portal Furaj.ba i design hostel ”StarMo” za vas su pripremili poklon „Noćenje za dvije osobe s doručkom u Mostaru”.

  Sve što treba da uradite je da lajkate našu službenu Facebook stranicu i Facebook stranicu hostela, podijelite facebook post i u komentaru ispod posta na našoj Facebook stranici napišete razlog zašto biste voljeli posjetiti Mostar.

  Osoblje hostela izabrat će osobu koja napiše najzanimljiviji komentar, a najsretniji će dobiti noćenje za 2 osobe s doručkom.

  U nagradnoj igri učestvovati mogu i osobe iz regije. Nagrada se može iskoristiti do kraja 2018. godine, u dogovoru s osobljem hostela. U slučaju da dobitnik ne može putovati u Mostar, noćenje može pokloniti nekoj dragoj osobi. Bitno je samo da javite kome poklanjate nagradu.

  Sretne dobitnike očekuje nezaboravan provod u Mostaru, a mi očekujemo da s nama podijelite svoje utiske.

  Dobitnik će biti izvučen 30.10.2018. godine. Datum realizacije nagrade mora biti do kraja 2018. godine i u dogovoru s osobljem hostela.

  Hostel StarMo se nalazi u samom srcu Mostara, u neposrednoj blizini UNESCO zone, te svih urbanih sadržaja. Prvi design hostel u gradu na Neretvi, koji je sa svojim kapacitetom od 70 ležajeva ujedno i najveći hostel u državi, a otvoren je početkom 2018. godine.

  Zato što jedan članak nije dovoljan

  StarMo design hostel – Mostar

  Kako izgleda design hostel StarMo možete pogledati i ovdje:

  https://www.facebook.com/hostel.starmo/

  https://www.designhostel-starmo.com/