Uživajte u adventskim čarolijama Splita

  Uživajte u adventskim čarolijama Splita

  Ove godine Advent u Splitu – zimski akvarel osim mnoštva muzike i zabave, probudit će u vama emocije nekih davnih vremena. Svi koji posjete Split od 30.11.2019. do 02.01.2020. godine uplovit će u retro vremeplov i prisjetiti se nekih zaboravljenih stihova, igara i okusa.

  Kroz pet sedmica adventa guštat će se u božićnim programima, suvenirima i delicijama na raznim adventskim lokacijama, a sa zanimljivih foto kornera na  atraktivnim lokacijama,  poslat će se milioni jedinstvenih razglednica u cijeli svijet.

  Jedan  od najpoznatijih splitskih parkova, Đardin, ove godine ugošćava klizalište i postaje prava božićna čarolija za djecu i porodicu. Prigodni 3D likovi, muzički i dramski programi, plesni nastupi i pokloni uveseljavat će mališane, baš kao i nastupi crkvenih horova i mladih muzičara. Splitski restorani pripremili su razne gastro projekte u sklopu kojih će se moći osjetiti praznici u Dalmaciji kroz sva čula. Božićne svečanosti nezamislive su bez prigodnih pjesama, pa su tako mnogi muzički programi posvećeni upravo tradicijskim melodijama.

  Za sve koji vole Split, dobra je vijest da se promotivnim cijenama uključila Croatia Airlines, a sjajne popuste nudi HŽ Putnički promet i splitski hoteli. Za kulturni dio programa pobrinuli su se budni čuvari splitske historije, kulture i tradicije, gdje će posjetitelji uživati u prigodnim izložbama, oživljavanju hrvatske narodne bajke i priče, dramske igre i mnogo zabave.

  Uplovite u retro vremeplov i ne zaboravite ponijeti sunčane naočale na najsunčaniji Advent u Hrvatskoj!