Advent u Zagrebu s Relax Toursom

Advent u Zagrebu s Relax Toursom

Zagreb je posljednjih godina u vrijeme adventa postao grad u kojem je zima življa i toplija, a zabava zagarantovana. Svojim božićnim ugođajem Zagreb se može uporediti s metropolama, a može ih i nadmašiti. Zagreb je 2015. prvi put proglašen gradom s najboljim božićnim sajmom u Evropi, a zatim je program postao još zanimljiviji i sadržajniji, pa je istu titulu potvrdio 2016. i 2017. godine. Božićni ugođaj je organizovan u crkvama, kulturnim institucijama i otvorenim prostorima.

Zagreb je glavni i po broju stanovnika najveći grad Hrvatske. Izrastao je iz dva srednjevjekovna naselja na susjednim brdima, građanskog Gradeca i biskupskog Kaptola. Nalazi se na jugozapadnom rubu Panonske nizije na prosječnoj nadmorskoj visini od 122 m, podno južnih padina Medvedice, na lijevoj i desnoj obali rijeke Save.

1.DAN / SARAJEVO – ZAGREB / 06.12.

Polazak u 23h (ili po dogovoru) ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja prema Zagrebu s usputnim zaustavljanjima po potrebi grupe. Noćna vožnja.

2.DAN / ZAGREB / 07.12.

Po dolasku slijedi fakultativni obilazak Zagreba uz pratnju lokalnog vodiča: Trg kralja Tomislava, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, park Zrinjevac, Trg bana Jelačića, katedrala, pijaca Dolac, kamenita vrata, Trg Svetog Marka, Crkva Svetog Marka, Sabor, Banski dvori, skupština grada, kula Lotrščak, Cvjetni trg, pravoslavna saborna crkva, hrvatsko nacionalno pozorište. Slobodno vrijeme. Oko 14/15 h check in u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

3.DAN / ZAGREB – SARAJEVO / 08.12.

Nakon doručka odjava iz hotela, te slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Oko 14h polazak za Sarajevo. Usputne pauze po potrebi grupe. Dolazak u Sarajevo u noćnim satima.

Termin: 06. – 08.12. / 1 noćenje

Prijevoz: Autobus

Cijena aranžmana po osobi:

Hoteli minimalno 40 uplata minimalno 30 uplata
Hotel Holiday 3* ili sličan 139 KM 169 KM

U CIJENU JE UKLJUČENO:

  • Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom
  • Pratioca putovanja iz Relax Tours-a (uz minimalno 30 prijava)
  • Smještaj u 1/2 sobama na bazi noćenja s doručkom
  • Troškove organizacije putovanja

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

  • PZO
  • Doplatu za 1/1 sobu
  • Fakultativni izeti

 

RELAX TOURS

033 263 330

033 270 060

Više informacija možete pronaći OVDJE.