Deichmann kolekcija jesen/zima ulazi na velika vrata

  Deichmann kolekcija jesen/zima ulazi na velika vrata

  U utorak, 25.09.2018., upriličen je tradicionalni Deichmann brunch u Sarajevu, na kojem su predstavljeni modeli iz nove kolekcije jesen/zima.

  Impresivno carstvo obuće, vrhunski brend Deichmann svojom novom kolekcijom jesen/zima 2018. pokazuje jednu drugačiju dimenziju, neodoljive simbioze eksplozivne energije i savremenog spoja.

  Nova kolekcija je ekstravagantna, a ove sezone cool efekt može se postići ukoliko uz pomno odabran outfit iskombinirate tene nalik onim iz 90-ih. Poznate kao „ružne patike“ ili „tatine patike“ koje su donedavno ismijavali. Ružne patike kao i čizma čarape postale su najbolje prijateljice haljinama, blejzerima i farmerkama.

  Vrhunski stil traži i vrhunsku promociju, zato ne čudi što se u prekrasnom ambijentu restorana Kilim u Sarajevu tražilo mjesto više.

  Više od 50 predstavnika medija, novinara, urednika, blogera, influencera… „creme de la creme“ sedme sile, mogli su uživati u vrhunskoj reviji, sjajnom performansu poznate bh. violonistkinje Lejle Piljević, poklonima, ručku, slatkišima, te mnogobrojnim iznenađenjima.

  Novi modeli kolekcije jesen/zima 2018. dostupni su u Deichamann trgovinama širom BiH.