Fordovi servisi u BiH besplatno preuzimaju i vraćaju vozila sa servisiranja na...

  Fordovi servisi u BiH besplatno preuzimaju i vraćaju vozila sa servisiranja na željenu adresu

  Ford servis u BiH je nastavio sa radom  kako bi  osigurao potrebne usluge i podršku  svojim kupcima da bi uvijek bili sigurni i bezbjedni u svom Ford automobilu.

  FORD stay safe 2020 A4 print

  „Sigurnost kupaca i sigurnost Ford zaposlenika nam je na prvom mjestu, s toga smo implementirali više mjere kako bismo spriječili širenje pandemije COVID-19 virusa.

  Imajući u vidu novonastalu situaciju, naši servisi rade od ponedjeljka do petka, od 8 do 15 sati, te striktno poštujemo izrečene mjere Kriznog Štaba. U ovom periodu, osmislili smo posebnu servisnu akciju za sve vlasnike Ford vozila, podržavajući poruku #OstaniKući“, istakao je Mirhad Šabotić, direktor Grand Automotive, ovlaštenog Ford prodavca i servisera za BiH.

  Nova Ford servisna akcija podrazumijeva besplatno preuzimanje vozila sa željene adrese za potrebe servisiranja i nakon usluge servisiranja  besplatno vraćanje vozila na dogovorenu adresu. Kupcima se vozila vraćaju čista i potpuno dezinficirana.

  Za ovu potpuno besplatnu uslugu, potrebno je samo da kupac kontaktira Ford servis na broj telefona 033 558 840 ili E-mailom servis@grandautomotive.ba da zakaže svoj termin.

  Na ovaj način svim kupcima, Ford servis nudi mogućnost da ostanu kod kuće i izbjegnu bilo kakvo zadržavanje ili čekanje u otvorenom ili zatvorenom prostoru.

  Ford servisi u BiH provode posebne mjere kod zaprimanja, servisiranja i isporuke vozila kako bi maksimalno zaštitili svoje kupce i zaposlenike servisa. Radni prostori i radne površine se redovno dezinficiraju, a svi Fordovi zaposlenici koriste jednokratne zaštitne rukavice za rukovanje vozilima i temeljito dezinficiraju ključne dijelove vozila nakon servisiranja.

  Svim posjetiocima je omogućena dezinfekcija ruku pri ulasku u servis.

  Ford servis brine za svoje kupce i Ford vozila.