Maritim Hotel Berlin – Posebno mjesto za posebne događaje!

Ovaj veličanstveni hotel  nalazi se u središtu  gradske kulturne i diplomatske četvrti, između trga Potsdamer Platz i zooloških vrtova. Kada zakoračite preko njegovog praga imate osjećaj kao da ste otputavali nazad u bučne dvadesete – eru elegantnog stila i sa velikom pažnjom na detalje – vrijeme mramora, granita i luksuznog drveta.

U hotelu postoji 505 elegantnih soba i apartmana, uključujući 1 predsjednički i 3 ambasadorska.

 

Sve sobe i apartmani imaju kupaonicu/WC, fen za kosu, kablovsku televiziju, telefon, digitalni Fax, te modem utičnice (ISDN, DSL), WLAN, sef i minibar. Tekođer, 24 sobe su posebno dizajnirane za invalide, 5 za one u kolicima i 9 soba je opremljeno za osobe sa alergijama. Hotel na podzemnim levelima ima mjesta za parkiranje 478 vozila.

Hotel se posebno može pohvaliti svojim salama za razne prigode i konferencije koje primaju čak i do 5.500 gostiju, a opremljene su vrhunskom tehnologijom.  Dva biznis centra se također nalaze u hotelu.

U hotelu možete uživati u hrani restorana Maritim, slušati muziku uživo u Le Bar-u, opustiti se u wellness centru Elysium uz bazen, saunu, solarij, fitness, masaže ili nekom drugom sadržaju koji nudi Elysium, te sam hotel Berlin.

Hotel Berlin je dio hotelskog lanca Maritim. Maritim je igrao odlučujuću ulogu u razvoju Njemačke hotelske industrije od svog osnivanja 1969. godine, te najpoznatiji lanac hotela u zemlji sada uživa međunarodni ugled. Sveobuhvatni portfolio uključuje hotele u samim srcima velikih gradova, hotele u blizini areodroma,rezervoare uz obale mora, hotele sa golf terenima,te parkland spa hotele. Dok svaki od hotela u lancu jedinstven sa svojim prednostima, oni su svi ujedinjeni pod Maritim motom “sastanci i ugođaj pod jednim krovom”.

 

 

 


  

ČITAJ VIŠE

Prijavite se na naš newsletter

Klikom na "pošalji" pristajete da Vam šaljemo naš newsletter

povezani tekstovi

Skip to content