MJESEC ŽENA U TERMAMA OLIMIA

  MJESEC ŽENA U TERMAMA OLIMIA

  Kako je mart poznat po Međunarodnom danu žena, Terme Olimia pripremile su nekoliko malih iznenađenja koja će razveseliti svaku ženu!

  ENOTA ARHITEKTI ORHIDELIA PODCETRTEK 2009

  Proljeće nam kuca na vrata, polako ćemo pospremiti zimsku odjeću, no prije nego se prebacimo sa zime na proljeće potrebno nam je još jedno punjenje baterija. Terme Olimia pripremile su posebne pakete koji će vam omogućiti da se osjećate posebno. Dodir vrućeg vjetra u hotelu Breza**** uz neograničeno opuštanje u wellness centru Termalija i uživanju u termalnoj vodi i saunanju odlična je ideja ukoliko želite brzo punjenje baterija. A ako nemate gdje ostaviti djecu, Terme Olimia vam poklanjaju i gratis boravak za 2 djece koji će uživati u igri i radionicama animacijskog tima.

  Ako ste wellness tip osobe, u martu se prepustite u ruke vrhunskih terapeuta Spa&Beauty centra Termalija koji vam priprema posebnu anti-age masažu lica i tijela s Gold luxury 24Ka uljem koja će učiniti vašu kožu mekom i sjajnom kao i 60 minutno njegu tijela s dubinskim čišćenjem i ultrazvučnom terapijom lica. Nakon što su vas razmazili u masažama i wellness tretmanima, predlažemo vam da posjetite Wellness Orhideliu gdje će vas u potpunosti očarati magičnost crne orhideje te ćete se zaljubiti na prvi pogled. Doživjet ćete potpunu novu dimenziju saunanja. Za potpun doživljaj neponovljivog Wellness-a Orhidelie, u ožujku Terme Olimia pripremaju poseban sauna vikend  10.-12.3. u kojem ćete doživjeti pravi teatar sauna programa vrhunskih sauna majstora koji dolaze iz Slovenije i Italije.

   

  Ukoliko želite naučiti nešto novo i kući ponijeti pokoju zdravu naviku, onda upoznajte selfness Terma Olimia te uživajte u posebnom Selfness danu 17.3. koji će ovoga mjeseca biti obavijen ženskom energijom.

   

  Razmazite se i proslavite Mjesec žena…sami, s prijateljicama, s djecom ili s voljenom osobom…sasvim je svejedno…bitno je da se posvetite sebi, svojim mislila i te se napunite pozitivnom energijom.